Brad Pitt válásának hírére rengetegen kezdtek el szurkolni azért, hogy újra összejöjjön a színész egykori feleségével, Jennifer Anistonnal. Úgy tűnik, ez nem is annyira lehetetlen: privát lakosztályban találkoztak hetekkel a válás előtt.

"Ő Jennifer Aniston számára élete szerelme" – mondta Brad Pittről a színésznőhöz közel álló forrás, aki megerősítette azt az értesülést is, miszerint egy New York-i privát lakosztályban találkoztak, hetekkel a válás híre előtt. Brad Pitt kiöntötte lelkét egykori feleségének, aki sosem szűnt meg szeretni őt. 

Jennifer Aniston és Brad PittForrás: AFP/Francois Guillot

Jennifer Aniston titokban végig reménykedett, és arra várt, hogy Brad Pitt elhagyja Angelina Jolie-t,  legalábbis a forrás szerint, aki azt is elárulta, hogy a színésznő szereti a férjét, Justin Theroux-ot, ám korántsem annyira, mint Brad Pittet. Jennifer Aniston 2015-ben mondta ki a boldogító igent szintén színész szerelmének, ám így most nehéz helyzetbe került. Az ő kezében van a döntés, hogy felrúgja-e a házasságát Brad Pitt kedvéért, vagy sem – írja a Radar Online