Újra együtt Brad Pitt és Jennifer Aniston? Privát lakosztályban randevúztak

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt házasság válás Justin Theroux találkozás szerelem Angelina Jolie kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt válásának hírére rengetegen kezdtek el szurkolni azért, hogy újra összejöjjön a színész egykori feleségével, Jennifer Anistonnal. Úgy tűnik, ez nem is annyira lehetetlen: privát lakosztályban találkoztak hetekkel a válás előtt.

"Ő Jennifer Aniston számára élete szerelme" – mondta Brad Pittről a színésznőhöz közel álló forrás, aki megerősítette azt az értesülést is, miszerint egy New York-i privát lakosztályban találkoztak, hetekkel a válás híre előtt. Brad Pitt kiöntötte lelkét egykori feleségének, aki sosem szűnt meg szeretni őt.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Francois Guillot

Jennifer Aniston titokban végig reménykedett, és arra várt, hogy Brad Pitt elhagyja Angelina Jolie-t,

legalábbis a forrás szerint, aki azt is elárulta, hogy a színésznő szereti a férjét, Justin Theroux-ot, ám korántsem annyira, mint Brad Pittet. Jennifer Aniston 2015-ben mondta ki a boldogító igent szintén színész szerelmének, ám így most nehéz helyzetbe került. Az ő kezében van a döntés, hogy felrúgja-e a házasságát Brad Pitt kedvéért, vagy sem – írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.