esküvő házasság Nina Agdal Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű barátnője, úgy tűnik, alaposan elcsavarta a hollywoodi sármőr fejét: Leonardo DiCaprio ugyanis a hírek szerint hamarosan oltár elé áll.

Vége a keresgélésnek és az állandóan cserélődő, hosszú combú, modell barátnőknek. Leonardo DiCaprio gyakran váltogatta szerelmeit, ám most úgy tűnik, hogy révbe ért. A 41 éves színész ugyanis egy intim esküvőt tervez jelenlegi barátnőjével, a bombázó Nina Agdallal.

Leonardo DiCaprio és Nina Agdal Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

A színészhez közel álló forrás azt állítja,

Leonardo DiCaprio végre megtalálta az igazit, nincsenek kétségei, így az esküvőt tervezgeti.

Elképzelésük szerint a bensőséges ceremóniát tavasszal tartanák egy szigeten, és ami még nagyon fontos: környezetbarát esküvőt szeretnének, illetve főként Leo. Nina nem törődik különösebben az eljegyzéssel, inkább a menyegző előkészületei foglalják le, ugyan főként a színész szervezi, de barátnője bármit kérhet. Az esküvőn természetesen illusztris vendégek lesznek: Kate Winslet, Gisele Bündchen, Bar Refaeli és Blake Lively is meghívást kap többek között a nagy eseményre.

Szacsvay László: "Jártányi erőm sincs lassan..."http://www.life.hu/sztarok/20160930-szacsvay-laszlo-szinesz-interjut-adott-jartanyi-erom-sincs-lassan-nyilatkozta.htmlSosem kereste a feltűnést, ám felesége másfél évvel ezelőtti balesete óta kifejezetten kerüli a nyilvánosságot Szacsvay László. A Nemzet Színésze szerda este mégis kivételt tett, interjút adott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjra együtt Brad Pitt és Jennifer Aniston? Privát lakosztályban randevúztakhttp://www.life.hu/sztarok/20160930-brad-pitt-es-jennifer-aniston-ujra-egyutt-egy-privat-lakosztalyban-talalkoztak-hetekkel-a-valas-hire.htmlBrad Pitt válásának hírére rengetegen kezdtek el szurkolni azért, hogy újra összejöjjön a színész egykori feleségével, Jennifer Anistonnal. Úgy tűnik, ez nem is annyira lehetetlen: privát lakosztályban találkoztak hetekkel a válás előtt. TV + Sztárok--Így kényeztették a villa lányai az indiai férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20160930-valovilag-igy-kenyeztettek-a-lanyok-az-indiai-ferfiakat.htmlHotellé alakult a villa, a lányoknak pedig az volt a feladatuk, hogy lessék az indiai férfiak minden kívánságát. TV + Sztárok--Így kényeztették a villa lányai az indiai férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20160930-valovilag-igy-kenyeztettek-a-lanyok-az-indiai-ferfiakat.htmlHotellé alakult a villa, a lányoknak pedig az volt a feladatuk, hogy lessék az indiai férfiak minden kívánságát. TV + Sztárok--Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--ValóVilág 8: Nem bírt a vágyaival, most szégyenkezik VV Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-szegyenfoltnak-nevezte-a-somaval-toltott-ejszakat-vv-evelin.htmlVV Evelin és Soma egymásra találtak. Igaz, csak egy éjszakára, amit a lány nagyon évezett, de másnap már szégyenfoltként beszélt a dologról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.