Gyönyörű barátnője, úgy tűnik, alaposan elcsavarta a hollywoodi sármőr fejét: Leonardo DiCaprio ugyanis a hírek szerint hamarosan oltár elé áll.

Vége a keresgélésnek és az állandóan cserélődő, hosszú combú, modell barátnőknek. Leonardo DiCaprio gyakran váltogatta szerelmeit, ám most úgy tűnik, hogy révbe ért. A 41 éves színész ugyanis egy intim esküvőt tervez jelenlegi barátnőjével, a bombázó Nina Agdallal. 

Leonardo DiCaprio és Nina AgdalForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

A színészhez közel álló forrás azt állítja, Leonardo DiCaprio végre megtalálta az igazit, nincsenek kétségei, így az esküvőt tervezgeti. Elképzelésük szerint a bensőséges ceremóniát tavasszal tartanák egy szigeten, és ami még nagyon fontos: környezetbarát esküvőt szeretnének, illetve főként Leo. Nina nem törődik különösebben az eljegyzéssel, inkább a menyegző előkészületei foglalják le, ugyan főként a színész szervezi, de barátnője bármit kérhet. Az esküvőn természetesen illusztris vendégek lesznek: Kate Winslet, Gisele Bündchen, Bar Refaeli és Blake Lively is meghívást kap többek között a nagy eseményre.