Bár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. 

Nagy különbségek vannak a gyerekek között? 

A kisebbik születése óta hatalmas a változás az életünkben, ugyanis mindketten teljesen más személyiségek. Épp ideje volt, hogy kapjak egy nyugodt gyereket.  Ez az évekkel biztosan változni fog, de egyelőre ez a helyzet. Olivér hirtelen mozdulatai sokkal koordináltabbak, mint Mariánéi. A második pedig a külső: elég csak rájuk nézni! Olivér rám, Marián pedig Péterre hasonlít. Személyiségjegyekben ugyanez a helyzet. Reménykedem, hogy a kisebbik az én természetemet örökölte... 

Hajni és a kis OlivérFotó: Polyák Attila/Origo

Olivérrel hogyan telnek a mindennapok?

Az eleje kissé döcögősen ment. Amint hazahoztam a kórházból, rögtön meg is betegedett. Akkor kemény heteink voltak, de hamar átvészeltük a nehezebb napokat. Aztán két hónapos korában sikerült beállítani a napirendet, amivel sokkal rutinosabban mennek a hétköznapok. Átalussza az éjszakákat, így nem kell hozzá sűrűn bejárkálni. Vannak rosszabb napok, de rendkívül barátságos, mosolygós baba, szóval egy szavam sem lehet. 

Hogyan viselted a második terhességet?

Borzasztóan. Az első terhességemnél többször jöttek elő rosszullétek, amik megkeserítették a mindennapokat. Olivérnél hosszabb ideig tartott, Mariánnál pedig sokkal rosszabbak voltak. Átestem a tipikus helyzeteken, hányingerrel és szédüléssel. Az émelygések katasztrofálisak, senkinek sem kívánom. 

Fotó: Polyák Attila/Origo

Nálatok van bébiszitter? 

Néha muszáj, hogy legyen. Sajnálatos módon nálunk nem tudnak segíteni a nagyszülők, hiszen egészségügyi gondokkal küzdenek.  A gyerekek még egy órára sem tudnak velük lenni. Peti elég sokat dolgozik, így szükségem van egy kis segítségre. 

Élvezed az anyaszerepet?

Most már igen. Az elsőnél nem tudtam élvezni, mert ott a „túlélésért” ment a harc. A másodiknál viszont megváltozott a helyzet. Itt eltűnt az a görcs, ami egy újdonsült anyukánál előjöhet. 

MariánFotó: Polyák Attila/Origo

Marián hogyan viszonyul a kistesóhoz?

Imádják egymást. Nagyon sokat segít nekem otthon, akár egy pelenkázás alkalmával is. Rettentően gondos testvér. Vicces egyébként, mert Olivér óta azt gondolja, hogy nekem mostantól mindig kijön egy kisbaba a hasamból.  Ilyenkor mondom neki, hogy még megbeszéljük ezt apával.

Jöhet a harmadik csemete? Mit szólnál, ha esetleg ikrek jönnének? 

Ne is mondd! A családban anyai és apai ágon is vannak iker gyerekek, így már Olivérnél is tartottunk a dologtól. Jó lenne egy kislány, de ugye, ezt senki sem garantálja nekünk. Azt mondom, hogy nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk. Egyelőre jól érezzük magunkat így négyen. 

Fotó: Polyák Attila/Origo
Majoros Hajnalka: „Borzasztó szülők vagyunk”
Hajni azt hitte, hogy nincs nála rosszabb, ami a gyerekek féltését illeti, de Majka még nála is jobban aggódik. Elhatározták, hogy a modern technika segítségével a fiúk minden lépését követni fogják.