Gyászhír! Legyőzte a rák az RTL Klub fiatal riporterét

gyász halálhír RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett volna 41 éves a csatorna riportere, Fürge Anett.

Az RTL Klub hétfő esti Híradójában jelentették be, hogy hosszú betegség után pénteken családja körében elhunyt a Fókusz munkatársa, Fürge Anett.

A riportertől Kotroczó Róbert hírigazgató búcsúzott, felelevenítve, hogy Anett akkor is bejárt a szerkesztőségbe, amikor már csak bottal tudott közlekedni.

Dina megtalálta Lóri utódját? Megszólalásig hasonlítanak!http://www.life.hu/sztarok/20161003-valovilag-8-vv-dina-megtalalta-vv-lori-utodjat-a-megszolalasig-hasonlitanak-ikertestverevel.html"Megbeszélésen" - kiírással posztolt egy képet a VV8 harmadik kiesője, Dina. A lány egy titokzatos pasival szelfizett, aki egyébként pont úgy néz ki, mint villabéli szerelme, Lóri. Mégis hogyan lehetséges ez?TV + Sztárok--Molnár Anikó: "95%, hogy nem akarok gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20161003-molnar-aniko-7-evvel-ezelotti-az-abortuszarol-vallott.htmlA ValóVilág egykori játékosa hét év után beszélt arról, miért is döntött az abortusz mellett, és miért nem vállalna még ma sem gyermeket. TV + Sztárok--Benkő Dániel lakásában anyaszült meztelen nők mászkálnak: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20161003-benko-daniel-muzsaja-puceran-maszkal-a-muvesz-igy-orokitette-meg-kedveset-foto.htmlBenkő szemmel láthatóan élvezi a nála negyven évvel fiatalabb lányok társaságát, akikben azonban nem csak gyönyörködik. TV + Sztárok--Istenes Bence: "Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja"http://www.life.hu/sztarok/20161003-istenes-bence-vezeti-majd-az-idei-comet-dijatado-galat-a-sztarnak-sok-baratja-jelolt.htmlNovember 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála. A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGyörgy herceg úgy viselkedett, mint minden kisgyerekhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-gyorgy-herceg-cuki-nekinyomta-arcat-a-repulogep-ablakanak.htmlBefejeződött a királyi pár kanadai látogatása, és családostul hazatértek, természetesen repülővel. Most is, mint mindig, a gyerekek voltak az események középpontjában, semmi másért, csak azért, mert hihetetlenül édesek! TV + Sztárok--De cuki! Hugh Jackman ezzel a fotóval üzent a Clooney házaspárnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-hugh-jackman-fotoval-uzent-george-clooni-nak-masodik-hazassagi-evfordulojara.htmlHugh Jackman már 20 éve házas. Ha valaki ő biztosan tudja, mi a hosszú és boldog kapcsolat titka Hollywoodban. A színész most George Clooney-nak és feleségének, Amal Alamuddinnak kívánt boldog házassági évfordulót egy közös fotóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.