De cuki! Hugh Jackman ezzel a fotóval üzent a Clooney házaspárnak

George Clooney üzenet Hugh Jackman évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman már 20 éve házas. Ha valaki ő biztosan tudja, mi a hosszú és boldog kapcsolat titka Hollywoodban. A színész most George Clooney-nak és feleségének, Amal Alamuddinnak kívánt boldog házassági évfordulót egy közös fotóval.

Hugh Jackmant bár ostromolják a nők, ő mégis Deborra-Lee Furness-szel boldog már 20 éve. Esküvőjük 1996-ban nagy port kavart, amikor a fiatal Hugh egy nála 13 évvel idősebb nővel kötötte össze az életét. Barátja, az Oscar-díjas George Clooney igazi nőfaló hírében állt, mielőtt 2014-ben, mindenki meglepetésére elvette Amal Alamuddin ügyvédet. A sztárpár 2016 szeptember 30-án már a második házassági évfordulójukat ünnepli.

Hugh Jackmen kollégáját ebből az alkalomból egy közös fotóval és egy édes megjegyzéssel köszöntötte: "Boldog második évfordulót Amal & George" - üzente a színész barátjának.

And they said it would never last .... Happy 2nd Anniversary Amal & George

Hugh Jackman (@thehughjackman) által közzétett fénykép,

Clooney és Amal kétéves házassága alatt többször pletykáltak már arról, hogy a pár nem boldog. Idén júniusban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy az ügyvédnő és a sármos színész között annyira megromlott a viszony, hogy a válás is szóba került. Ennek ellenére úgy látszik, sikerült megbeszélni a problémákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.