György herceg úgy viselkedett, mint minden kisgyerek

Forrás: NORTHFOTO -
fotó Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befejeződött a királyi pár kanadai látogatása, és családostul hazatértek, természetesen repülővel. Most is, mint mindig, a gyerekek voltak az események középpontjában, semmi másért, csak azért, mert hihetetlenül édesek!

György herceget eminens kisdiákként öltöztették fel a szülei, így aztán még édesebb, amikor ő nem törődve a rangjaival, pontosan úgy viselkedik, mint bármelyik kisfiú. A szüleivel Kanadába látogattak, ott ugyan egyszer kellemetlen helyzetbe is hozta őket, de egy ilyen aranyos gyereknek mindent meg lehet bocsátani. Cukin integetett az őt mustráló fotósoknak, de akkor volt a legédesebb, amikor felszálltak a repülőgépre.

Forrás: NORTHFOTO

György herceg ugyanis nagyon szeretett volna minél többet látni a külvilágból az apró ablakon keresztül, így alaposan nekinyomta a fejét az üvegnek. Valószínűleg ez az egyik legtündéribb fotó, ami eddig György hercegről készült az élete során!

Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.