Vajna Timi kiskutyájával ünnepelte születésnapját

Vajna Timi ajándék kiskutya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy Andy Vajna felesége már 34 éves? Timi október 3-án ünnepelte születésnapját, nem is akárhogyan! Mint mindennek, ennek is megadta a módját a producer felesége.

A filmmogul augusztus elsején lett 72 éves, akkor felesége egy extrém terminátoros flippergéppel lepte meg őt. Most, hogy Timi 34 éves lett, szintén megadta a módját az ünneplésnek, aminek pillanatait Instagram oldalán is megosztotta 193 ezres táborával.

Same hair color @vanessahessler1 ^s dog

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Jelenleg

Kaliforniában, Malibuban tartózkodik a fiatal feleség,

ahol lőtt is magáról néhány különleges fotót. Lufikkal, szexi szettben tükörszelfizett a celebfeleség.

#birthday #tooold

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

A szerettei pedig üzenetet is küldtek a szülinaposnak, amitől láthatóan nagyon jó kedvre derült. Vajna Timi már egy ideje az USA-ban tölti minden napjait, ahol angol tanfolyamra is járt. A hírek szerint nemsokára hazatér és beleveti magát most nyíló fánkozója beindításába.

My friends surprise me:) thanks @henriettnovak, Ági, Anna, grandma ❤️

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Jakupcsek Gabriellának nem kellett Várkonyi Andrea műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20161004-jakupcsek-gabriella-kapta-volna-varkonyi-andrea-musorat-targyalnak-vele-a-tv2-nel.htmlJakupcsek Gabriella nem tűnt el a szemünk elől, elbocsátása óta is láthatjuk, habár állandó televíziós munkát még nem kapott. A hírek szerint Várkonyi Andrea műsorát neki akarták adni, de most más terveik vannak vele! TV + Sztárok--2017 sem múlhat el Kiszel Tünde legendás naptára nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-kiszel-tunde-mar-a-2017-es-naptarat-kesziti.htmlÚjra bevetésen a naptárdíva! Akik attól féltek, hogy nem lóghat jövőre 2017-es Kiszel Tünde naptár szobájuk falán, megnyugodhatnak: a napokban készítette legújabb sorozatát a celeb. TV + Sztárok--A ma 70 éves Susan Sarandon a pornóiparra váltanahttp://www.life.hu/sztarok/20161004-susan-sarandon-70-eves-lett-a-pornoiparra-valtana.htmlRengeteg remek alkotásban szerepelt Susan Sarandon, aki már kicsit unja is a hétköznapi filmek és a színészet világát, ezért akarja inkább a pornóiparban kipróbálni magát! TV + Sztárok--Pityeregtek a villalakók: kitárulkozós estét tartottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-sirtak-a-villalakok-oszinten-vallottak-egymasnak-arrol-hogy-ki-hianyzik-nekik.htmlKitárulkozós estét tartottak a villában, a lakók az asztalt körbeülve vallottak egymásnak arról, mi, vagy ki hiányzik nekik a legjobban. Sokan meghatódtak és el is pityeredtek a szomorú pillanatoktól. TV + SztárokOrigo"Újra vannak céljaim" -Tom Cruise menti meg Rékasi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20161004-tom-cruise-hollywoodi-szinesz-menti-meg-rekasi-karolyt-szinmuveszt-a-csodtol.htmlMást egyelőre nem tud elvállalni, de örül, hogy szinkronizálhat. Úgy néz ki, éppen állandó kollégája, Tom Cruise húzhatja ki a pácból Károlyt, akit korábban már 16 filmben szinkronizált. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs csúnyán elveszítette a fogadást: lesz következményehttp://www.life.hu/sztarok/20161004-sebestyen-balazs-elvesztette-a-fogadast-kasza-tibivel-szemben-kovetkezmeny-a-kasza-taxiba-es-a-kasza.htmlHiába győzködi Sebestyén Balázs a rajongóit, hogy ne kövessék Facebook-oldalát, a fanok nem hallgatnak rá. Hétvégén elérte a 150 ezer lájkot az oldala, ez pedig következményekkel jár! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.