Jóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. 

November 13-ig még hat adást kell kismamaként végigcsinálnia Liptai Claudiának - akinek egyre nagyobb terhespocakját itt meg is nézheted - a Sztárban sztár zsűrijében, ám ha hamarabb jönne a baba, a szép zsűritag helyére mást kell találnia a csatornának. 

"Mivel ő is, és a nézők is Claudiával együtt szeretik a műsort, úgy állapodtunk meg, addig szerepel a Sztárban sztár zsűrijében, amíg komfortosan érzi magát. Természetesen arra is van tervünk, ha a novemberi utolsó adás előtt elköszön a produkciótól, de hogy mi, az legyen meglepetés" - nyilatkozta a csatorna kommunikációs osztálya a Blikknek, a színfalak mögött pedig a következő neveket suttogják.  Állítólag Jakupcsek Gabriella és Várkonyi Andrea neve is szóba került, de a pletykák szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a szép műsorvezetővel jó barátságot ápoló és a rá egyre inkább hasonlító Ábel Anita lesz a befutó. 

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal