Majka: „Ha ittam volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok”

Fotó: Mudra László - Origo -
ital TV2 család koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje nagyon elfoglalt Majka, a TV2 is ellátja munkával, valamint a koncertek is betöltik a naptárát. Ráadásul nemrég született meg a második gyermeke, így most még jobban helyt kell állnia otthon is. Ahhoz, hogy mindenhol teljesíteni tudjon, kicsit visszább kellett vennie az éjszakai életből.

Pörög az élet Majka körül: több tévés munka és a család töltik ki a napjait. Nem könnyű mindenhol helytállnia, ráadásul még a közönség is vár rá, akik a rapper zenéjét szeretnék hallani, azonban most egy darabig szünetelnek a koncertekkel.

Fotó: Mudra László - Origo

"Volt néhány fellépésünk szeptember elején, de aztán legközelebb csak novemberben állunk színpadra, utána pedig csak márciusban.

Teljes szünetet iktattam be.

Nyáron nagyon meghajtottuk a melót, így időszerű a pihenés" – árulta el Majka, akinek azért így sincs sok szabadideje. Az összes hétvégéje foglalt: szombaton a Star Academy műsorát vezeti, vasárnap pedig a Sztárban sztárban zsűrizik. Tudta, hogy kemény időszak elé néz, így már nyáron visszavett a tempóból: kihagyta az éjszakai mulatozásokat.

Fotó: Mudra László - Origo

"Már több mint négy hónapja nem ittam rövidet. Inkább cidereztem és boroztam nyáron, de azt is csak mértékkel (...). Sok volt az előző időszak. Éreztem, hogy jön a nyár, a rengeteg fellépés, közben meg a tévés produkciók.

Ha még ehhez ittam is volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok.

De azért nem kell félni, nem nőtt be a fejem lágya!" – mondta a Hot! magazinnak a rapper, akinek otthon sincsen nyugta. Két kis lurkó várja haza. Marián pedig igazán próbára teszi a türelmét. "Marián benne van a világ top 3 legrosszabb gyermekében" – mesélte a műsorvezető, akinek párja, Hajni kijelentette, nem biztos, hogy lesz még egy gyermekük.

Szabó Zsófi esküvőjén elhunyt édesapjától is kapott ajándékothttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szabo-zsofi-eskuvojere-elhunyt-edesapjatol-szabo-gyulatol-is-kapott-ajandekot-csodalatos-volt-a-nagy.htmlSzabó Zsófi kimondta a boldogító igent szerelmének, a nagy napjuk pedig a legtökéletesebb pillanat volt az életükben. Ugyan két fontos ember nem lehetett ott: Zsófi édesapja és Zsolt édesanyja. A műsorvezető azonban boldog, ugyanis meggyőződése, hogy kaptak tőlük fentről valamit. TV + SztárokOrigoKefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kefir-szusi-keszito-tanfolyamon-jart-ugyelni-kell-hogy-nedves-legyen.htmlUgyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal. TV + SztárokOrigoTápai Szabina falatnyi nadrágban és bikinifelsőben búcsúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-tapai-szabina-kucsera-gabor-kedvese-szexi-alakot-villantott.htmlKucsera Gábor büszke lehet kedvesére: Tápai Szabina fantasztikusan fest! TV + SztárokOrigoChrissy Teigen kis híján leégette Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-chrissy-teigen-modell-kis-hijan-leegette-rihannat.htmlA szexi modell érdekes dolgokat vallott be a minap Ellen DeGeneres műsorában. TV + Sztárok--Gyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoElhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.