Már egy ideje nagyon elfoglalt Majka, a TV2 is ellátja munkával, valamint a koncertek is betöltik a naptárát. Ráadásul nemrég született meg a második gyermeke, így most még jobban helyt kell állnia otthon is. Ahhoz, hogy mindenhol teljesíteni tudjon, kicsit visszább kellett vennie az éjszakai életből.

Pörög az élet Majka körül: több tévés munka és a család töltik ki a napjait. Nem könnyű mindenhol helytállnia, ráadásul még a közönség is vár rá, akik a rapper zenéjét szeretnék hallani, azonban most egy darabig szünetelnek a koncertekkel.

Fotó: Mudra László - Origo

"Volt néhány fellépésünk szeptember elején, de aztán legközelebb csak novemberben állunk színpadra, utána pedig csak márciusban. Teljes szünetet iktattam be. Nyáron nagyon meghajtottuk a melót, így időszerű a pihenés" – árulta el Majka, akinek azért így sincs sok szabadideje. Az összes hétvégéje foglalt: szombaton a Star Academy műsorát vezeti, vasárnap pedig a Sztárban sztárban zsűrizik. Tudta, hogy kemény időszak elé néz, így már nyáron visszavett a tempóból: kihagyta az éjszakai mulatozásokat.

Fotó: Mudra László - Origo

"Már több mint négy hónapja nem ittam rövidet. Inkább cidereztem és boroztam nyáron, de azt is csak mértékkel (...). Sok volt az előző időszak. Éreztem, hogy jön a nyár, a rengeteg fellépés, közben meg a tévés produkciók. Ha még ehhez ittam is volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok. De azért nem kell félni, nem nőtt be a fejem lágya!" – mondta a Hot! magazinnak a rapper, akinek otthon sincsen nyugta. Két kis lurkó várja haza. Marián pedig igazán próbára teszi a türelmét. "Marián benne van a világ top 3 legrosszabb gyermekében" – mesélte a műsorvezető, akinek párja, Hajni kijelentette, nem biztos, hogy lesz még egy gyermekük.