Majka: „Ha ittam volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok”

Fotó: Mudra László - Origo -
ital TV2 család koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje nagyon elfoglalt Majka, a TV2 is ellátja munkával, valamint a koncertek is betöltik a naptárát. Ráadásul nemrég született meg a második gyermeke, így most még jobban helyt kell állnia otthon is. Ahhoz, hogy mindenhol teljesíteni tudjon, kicsit visszább kellett vennie az éjszakai életből.

Pörög az élet Majka körül: több tévés munka és a család töltik ki a napjait. Nem könnyű mindenhol helytállnia, ráadásul még a közönség is vár rá, akik a rapper zenéjét szeretnék hallani, azonban most egy darabig szünetelnek a koncertekkel.

Fotó: Mudra László - Origo

"Volt néhány fellépésünk szeptember elején, de aztán legközelebb csak novemberben állunk színpadra, utána pedig csak márciusban.

Teljes szünetet iktattam be.

Nyáron nagyon meghajtottuk a melót, így időszerű a pihenés" – árulta el Majka, akinek azért így sincs sok szabadideje. Az összes hétvégéje foglalt: szombaton a Star Academy műsorát vezeti, vasárnap pedig a Sztárban sztárban zsűrizik. Tudta, hogy kemény időszak elé néz, így már nyáron visszavett a tempóból: kihagyta az éjszakai mulatozásokat.

Fotó: Mudra László - Origo

"Már több mint négy hónapja nem ittam rövidet. Inkább cidereztem és boroztam nyáron, de azt is csak mértékkel (...). Sok volt az előző időszak. Éreztem, hogy jön a nyár, a rengeteg fellépés, közben meg a tévés produkciók.

Ha még ehhez ittam is volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok.

De azért nem kell félni, nem nőtt be a fejem lágya!" – mondta a Hot! magazinnak a rapper, akinek otthon sincsen nyugta. Két kis lurkó várja haza. Marián pedig igazán próbára teszi a türelmét. "Marián benne van a világ top 3 legrosszabb gyermekében" – mesélte a műsorvezető, akinek párja, Hajni kijelentette, nem biztos, hogy lesz még egy gyermekük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.