Gisele Bündchen közösségi oldal szerelem látszat Tom Brady kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer kaptak már szárnyra pletykák arról, hogy Gisele Bündchen és férjének kapcsolata folyamatosan romlik. Minden szóbeszéd ellenére a modell mással sem árasztja el a közösségi oldalakat, csak idilli családi életükkel, pedig mint tudjuk, a jól működő kapcsolat ismérve, hogy nincs túl sok nyoma...

Már a megismerkedésük sem volt zökkenőmentes. Gisele Bündchen És Tom Brady kapcsolatából majdnem semmi sem lett, ugyanis a férfi exe éppen terhes volt a sportoló gyermekével. A modell pedig szinte sokkot kapott ettől a helyzettől. Úgy tűnt azonban, hogy sikerült túltennie magát ezen, ugyanis 2009-ben összeházasodtak.

Forrás: Instagram/gisele

Azóta azonban folyamatosan röppennek fel pletykák arról, hogy a tökéletes életük csak látszat. Gisele Bündchen viszont kitart, hiába szólnak a hírek arról, hogy Tom Brady megcsalta őt, hiába vannak tele az újságok házasságuk válságával, ő marad az idilli képeknél. Egymás után jönnek a szenvedélyes csókot ábrázoló fotók, a boldog családi élet elkapott pillanatai, mintha csak egy reklám plakátja lenne az egész életük.

Forrás: Instagram/giselebundchen

Az ismerősök szerint viszont ezek a képek nem fedik a valóságot, de Gisele számára annyira fontos a látszat, és a két gyermekének boldogsága, hogy szinte minden felett szemet huny.

Könnyebb úgy tenni, mintha meglenne még az a tűz, mint beismerni, hogy valami nincs rendben köztük.

Így aztán valószínűleg még hosszú ideig fogja elárasztani a közösségi oldalakat szerelmük bizonyítékaival, pedig tudjuk, hogy az igazán boldog és erős kapcsolatnak nincs sok nyoma.

VV Vivi: "Ha Istenes Bence jön oda és kér meg, hogy legyek a szeretője, nem fogok nemet mondani"http://www.life.hu/sztarok/20161006-vv.htmlVV Vivi masszírozás közben öntötte ki szívét villatársának, Attilának. Meglepő dolgokat mesélt magáról az állandóan vetkőző szőkeség. TV + SztárokOrigoAz örök szinglik világa: világsztárok, akik élvezik az egyedüllétet http://www.life.hu/sztarok/20161006-sztarok-akik-a-szingli-eletet-valasztottak-jennifer-lawrence-es-susan-sarandon.htmlMicsoda nők! Nem sírnak és búslakodnak, mert nincs mellettük pasi. Élvezik az életet, emellett építgetik a saját kis karrierjüket. Jó, persze nekik is vannak átsírt éjszakáik, ám ez elmondásuk szerint egy rövid pillanat csupán. A társadalom egy része már „vénkisasszony”-nak tartja őket. Bár ez a fajta megbélyegzés néhány nőt padlóra küldene, ezek a sztárok nem törődnek a rosszalló szavakkal. Íme, Hollywood öt legnépszerűbb szinglije. TV + Sztárok--VV Vivi újraértelmezte a mellvillantás fogalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-vivi-a-kivalasztas-elott-villantotta-meg-melleit-ujra.htmlVV Vivi úgy tűnik, csak akkor érzi jól magát, ha fedetlen testrészekkel billeghet. Nem tud elmúlni úgy nap, hogy a szőke villalány ne mutogatná valamilyét: hol a mellét, hol az egész testét teszi közszemlére. Ezúttal a kihívás előtt igyekezte elnyerni a figyelmet. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András megszenvedte a verekedésthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kallay-saunders-andras-verekedos-ugye-miatt-sokan-belekotnek-megszenvedte-a-3-eve-folyo-esetet.htmlKállay-Saunders Andrást 3 éve vádolják azzal, hogy egy budapesti szórakozóhelyen megütött egy testvérpárt. Az énekes azonban kitart amellett, hogy ő nem ütött meg senkit. A bíróság hamarosan ítéletet hoz az ügyben, Kállay pedig arról beszélt, milyen károkat okozott neki ez az egész eset. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator vazelinnal kenegette Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-egy-fotozas-kedveert-vazelinnal-kenegette-kulcsar-edinat-cinthya-dictator.htmlAz Édes élet sztárjai mindig részt vesznek valami őrültségben, vagy nem mindennapi dolgoban: Legutóbb Kucsera Gábor vállalkozott a házi akupunktúrára, most pedig Kucsár Edina vállalta Cinthya Dictator nem mindennapi felkérését..TV + SztárokOrigoHajdú Péter kimaradt Szabó Zsófi luxusesküvőjébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-hajdu-petert-nem-hivtak-meg-szabo-zsofi-eskuvojere.htmlA műsorvezető nem bulizhatott együtt a hatalmas násznéppel, ugyanis Hajdú Péter nem kapott meghívást Szabó Zsófi luxusesküvőjére. Erről saját maga vallott az ismét képernyőkre kerülő Esti Frizbiben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.