Nem egyszer kaptak már szárnyra pletykák arról, hogy Gisele Bündchen és férjének kapcsolata folyamatosan romlik. Minden szóbeszéd ellenére a modell mással sem árasztja el a közösségi oldalakat, csak idilli családi életükkel, pedig mint tudjuk, a jól működő kapcsolat ismérve, hogy nincs túl sok nyoma...

Már a megismerkedésük sem volt zökkenőmentes. Gisele Bündchen És Tom Brady kapcsolatából majdnem semmi sem lett, ugyanis a férfi exe éppen terhes volt a sportoló gyermekével. A modell pedig szinte sokkot kapott ettől a helyzettől. Úgy tűnt azonban, hogy sikerült túltennie magát ezen, ugyanis 2009-ben összeházasodtak.

Forrás: Instagram/gisele

Azóta azonban folyamatosan röppennek fel pletykák arról, hogy a tökéletes életük csak látszat. Gisele Bündchen viszont kitart, hiába szólnak a hírek arról, hogy Tom Brady megcsalta őt, hiába vannak tele az újságok házasságuk válságával, ő marad az idilli képeknél. Egymás után jönnek a szenvedélyes csókot ábrázoló fotók, a boldog családi élet elkapott pillanatai, mintha csak egy reklám plakátja lenne az egész életük.

Forrás: Instagram/giselebundchen

Az ismerősök szerint viszont ezek a képek nem fedik a valóságot, de Gisele számára annyira fontos a látszat, és a két gyermekének boldogsága, hogy szinte minden felett szemet huny. Könnyebb úgy tenni, mintha meglenne még az a tűz, mint beismerni, hogy valami nincs rendben köztük. Így aztán valószínűleg még hosszú ideig fogja elárasztani a közösségi oldalakat szerelmük bizonyítékaival, pedig tudjuk, hogy az igazán boldog és erős kapcsolatnak nincs sok nyoma.