Súlyos ok miatt gondolkodott a szakításon Gisele Bündchen

Forrás: AFP/John Lamparski -
Gisele Bündchen exbarátnő terhes Tom Brady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Tom Brady felesége őszintén megvallotta, melyik időszak volt a legnehezebb a kapcsolatukban, amikor kis híja volt annak is, hogy szakítsanak.

A sztárpár 2006 decemberében kezdett el randizgatni, és minden jól alakult, amíg 2007 elején ki nem derült, hogy Tom Brady exe, a színész, Bridget Moynahan terhes. „Azt sem tudtam, mit csináljak. Legszívesebben kiszaladtam volna a világból. Gondolj bele, hogy találkozol életed férfijával, aki minden szempontból nagyszerű, és kiderül, hogy éppen egy másik nő várja az ő gyermekét” - mondta Gisele, a világ legjobban kereső modellje.

Forrás: AFP/John Lamparski

A híresség saját bevallása szerint rengeteget küzdött ezzel a dologgal, de végül próbálta magát túltenni rajta. Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ben összeházasodtak, két gyerekük született, és a vissza-visszatérő pletykák ellenére azóta is együtt vannak.

Tudatosan vagy ész nélkül - Te hogy vásárolsz?http://www.life.hu/csalad/20151029-igy-vasarolj-tudatosan-figyeld-az-akciokat-kuponokat.htmlÉletünket áthatják a reklámok, amerre csak lépünk vásárlásra, fogyasztásta buzdítanak bennünket - ebben a felgyorsult, impulzív környezetben ember legyen a talpán, aki tudatosan, terv szerint tudja élni a mindennapjait. A tudatos vásárlás a mai világ egyik legnagyobb kihívása, amire ha kellő figyelmet fordítunk, akár több ezer forint is a zsebünkben maradhat. Nem hiszed? Okulj videónkból! CsaládThinkstockNégy éve, hogy kibővült Majkáék családja - Boldog szülinapot Marián!http://www.life.hu/csalad/20151109-majka-es-dundika-kisfia-majoros-marian-4-eves-lett.html"Sziasztok én Majoros Marián vagyok és jelentem megérkeztem" – írta Majoros Péter, alias Majka 2011.11.11-én a Facebook-oldalán. A kisfiú nem mindennapi születési dátumát csak hangsúlyozta, hogy délelőtt 11 órakor látta meg a napvilágot. CsaládOrigoBréking! Rory Gilmore, vagyis Alexis Bledel terhes!http://www.life.hu/csalad/20151111-alexis-bledel-a-szives-szallodaja-sztarja-es-vincent-kartheiser-babat-varnak.htmlA celebuzz.com egy közeli forrásra hivatkozva tette közzé a nagy hírt: Alexis Bledel és Vincent Kartheiser első gyermeküket várják.Család--Fellebbez a magas gyerektartás ellen Pécsi Ildikó fiahttp://www.life.hu/csalad/20151111-fellebbez-a-magas-gyerektartas-ellen-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje.htmlAhogy a Life.hu is megírta, közel két év után kimondták Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba és neje, Pártos Csilla válását. A tárgyalás központi té­mája közös gyermekük, Csaba tartásdíja volt. Az ítélet visszamenőleg 1,3 millió gyerektartás kifizetésére és havi 115 ezer forintra kötelezi a férfit, aki fellebbezést tervez.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁtok vagy áldás? Így szabadultak meg nem várt gyermekeiktől a hírességekhttp://www.life.hu/csalad/20151109-sztarok-akik-orokbe-adtak-gyermekuket.htmlVannak, akik nagyon szeretnének babát, de nem sikerül, és vannak olyanok is, akiknek egy óvatlan pillanatban becsusszan egy nem tervezett gyermek – ez az utóbbi még az ünnepelt világsztárokkal vagy nagyra becsült tudósokkal is megeshet. Egy ilyen helyzetben az egyik leghumánusabb megoldás lehet, ha a szülők örökbe adják gyermeküket, remélve, hogy a kisbabára egy szerető, gondos és náluk jobban felkészült családban boldog élet vár majd. CsaládOrigo99 éves lett Michael Douglas édesapja - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151109-michael-douglas-edesapja-kirk-douglas-kilencvenkilenc-eves-lett-csaladi-foto.htmlKirk Douglas a hétvégén ünnepelte a születésnapját, melyen az egész család részt vett. Fia, az Oscar-díjas színész lőtt is egy szelfit a jeles alkalomból az édesapjával. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.