Úgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár – a válság még egyáltalán nem oldódott meg. 

Mindenki szeme láttára és füle hallatára esett egymásnak Sarka Kata és Hajdú Péter. A gyerekek is jelen voltak, ugyanis nekik kellett igazolványt csináltatni, ezért volt elengedhetetlen mindkét szülő jelenléte. A házastársak között köztudottan megromlott a kapcsolat, még ők maguk sem tudják, mi lesz a vége, de az biztos, hogy eléggé elmérgesedhetett azóta a viszonyuk, ha nyilvános helyen sem tudják fékezni az indulataikat. 

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

A veszekedést végigkövető szemtanú arról számolt be, hogy Kata és Péter egyáltalán nem kommunikáltak  egymással, mígnem a kislányuk, Noncsika tiltakozni nem kezdett az igazolványkép készítése ellen. Ekkor állítólag  Hajdú Péter azzal vádolta Katát, hogy miatta ilyen a gyermek lelki állapota,  amit ő nem hagyott válasz nélkül, és ott mindenki előtt össze is vesztek. Még Kata sem tagadta a veszekedés tényét. "Igen, láthattak minket az okmányirodában, mert Noncsinak és Dávidkának is személyit és diákigazolványt kellett csináltatnunk. Ehhez szükség volt arra, hogy mindketten ott legyünk Petivel, és tényleg volt köztünk egy vita" – árulta el Kata a Borsnak, és arról is beszélt, hogy még nem egyeztetett ügyvédjével a válóperrel kapcsolatban. "Egyelőre nem foglalkozunk ezzel, én például még az ügyvédemmel sem egyeztettem. Biztosan felgyorsulnak majd az események, ahogy közeledik a békéltető tárgyalás időpontja" – mondta.

Hajdú Péter: „Egy órát sírtam a tök üres házban”
Hullámvölgyben van a műsorvezető, hiszen a házassága Sarka Katával romokban hever, és még most sem tudja, hogy együtt maradnak-e. Azonban úgy gondolja, ha nem tudják ezt átvészelni, akkor el kell engedniük egymást. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!