Nyilvánosan esett egymásnak Hajdú Péter és Sarka Kata

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata okmányiroda nyilvános Hajdú Péter veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, elég nagy a feszültség Kata és Hajdú között, ha már nyilvános helyen, mások szeme láttára is veszekednek. Egy okmányirodában esett egymásnak a házaspár – a válság még egyáltalán nem oldódott meg. 

Mindenki szeme láttára és füle hallatára esett egymásnak Sarka Kata és Hajdú Péter. A gyerekek is jelen voltak, ugyanis nekik kellett igazolványt csináltatni, ezért volt elengedhetetlen mindkét szülő jelenléte. A házastársak között köztudottan megromlott a kapcsolat, még ők maguk sem tudják, mi lesz a vége, de az biztos, hogy eléggé elmérgesedhetett azóta a viszonyuk, ha nyilvános helyen sem tudják fékezni az indulataikat.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

A veszekedést végigkövető szemtanú arról számolt be, hogy

Kata és Péter egyáltalán nem kommunikáltak

egymással, mígnem a kislányuk, Noncsika tiltakozni nem kezdett az igazolványkép készítése ellen. Ekkor állítólag

Hajdú Péter azzal vádolta Katát, hogy miatta ilyen a gyermek lelki állapota,

amit ő nem hagyott válasz nélkül, és ott mindenki előtt össze is vesztek. Még Kata sem tagadta a veszekedés tényét. "Igen, láthattak minket az okmányirodában, mert Noncsinak és Dávidkának is személyit és diákigazolványt kellett csináltatnunk. Ehhez szükség volt arra, hogy mindketten ott legyünk Petivel, és tényleg volt köztünk egy vita" – árulta el Kata a Borsnak, és arról is beszélt, hogy még nem egyeztetett ügyvédjével a válóperrel kapcsolatban. "Egyelőre nem foglalkozunk ezzel, én például még az ügyvédemmel sem egyeztettem. Biztosan felgyorsulnak majd az események, ahogy közeledik a békéltető tárgyalás időpontja" – mondta.

Hajdú Péter: „Egy órát sírtam a tök üres házban”

Hullámvölgyben van a műsorvezető, hiszen a házassága Sarka Katával romokban hever, és még most sem tudja, hogy együtt maradnak-e. Azonban úgy gondolja, ha nem tudják ezt átvészelni, akkor el kell engedniük egymást. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Íme, a ValóVilág új lakója: Lóri helyére egy lány költözött, méghozzá Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-feladta-a-valovilagot-helyere-uj-lako-koltozott-be-gina.htmlLóri feladta a játékot, párbaj nélkül, önszántából vonult ki a villából. Döntésének a lakók számára igen komoly következménye lett: új ember költözött be a helyére. A helyzetet nem fogadták kitörő örömmel a játékosok, így biztosan nem lesz könnyű beilleszkednie Ginának, aki Lórit váltotta.TV + SztárokOrigoKern Andrást lemeszelték a rendőrök: villamossínen vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20161010-kern-andras-a-villamossineken-autozott-lekapcsoltak-a-rendorok-akar-150-ezer-forintot-is-fizethet-a.htmlA Jászai Mari-díjas színész rossz döntést hozott: a villamossínekre felhajtva próbálta elkerülni a várakozást, de lekapcsolták a rendőrök. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú VV Lórival- ezért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20161010-vv-lori-kuzdelem-parbaj-nelkul-feladta-a-jatekot-kikoltozott-a-villabol-csaladja-miatt.htmlNem túl sokszor fordul elő a Való Világban, hogy egy lakó feladja a játékot, de Lóri így tett. Mint mondta, már régóta fontolgatja, hogy nem szeretné folytatni és nem tudta kiűzni ezt a gondolatot a fejéből. TV + SztárokOrigoSingh Viki: "Nem vagyok az a vetkőzős leányzó" http://www.life.hu/sztarok/20161010-singh-viki-elarulta-hogy-mikor-fog-vetkozni-interju-az-enekessel.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös énekesnőt, Singh Vikit faggatta arról, mi a véleménye egy meztelen fotózásról. Bár a sztár nem tartja elitélendőnek a dolgot, mégsem valószínű, hogy a jövőben ledobja a textilt. TV + Sztárok--Nem adja fel! Kulcsár Edina így küzd a betegsége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161009-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kuzd-a-betegseg-ellen.htmlEdina a minap egy szexi képpel köszönt be rajongóinak, ám kiderült, nincs túl jó bőrben az egykori szépségkirálynő. TV + SztárokOrigoMajka és a legifjabb Majoros-baba egyszerűen zabálnivalók: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161009-majka-zenesz-es-pici-fia-nagyon-cukik.htmlA zenész és kisfia szuperédes párost alkotnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.