A közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez.

Órisáplakátok, televíziós kampányok és ezernyi bejegyzés hirdette a közösségi oldalakon Hajdú Péter Frizbi című műsorának megújult változatát, mely ezúttal már nem a TV2 képernyőjén, hanem az ATV-n kapott helyet. 

Hajdú Péter kapcsolati válságának híre után közvetlenül az is kiderült, hogy nem csak feleségétől, de az anyacsatornájától is elválik a műsorvezető.

Hajdú Péter korábban a Showtime-banForrás: TV2

Bár a Showtime című műsor a műsorvezető szerint felülteljesítette a tőle várt nézettséget az első évadban, mégsem kívánta azt tovább folytatni a TV2 megújult vezetősége. Sem az imént említett műsorból, sem pedig az Összezárva Friderikusszal című produkcióból nem kért tovább a csatorna.

Elkezdődtek a találgatások: vajon mihez kezd majd ezek után Hajdú, aki nem sokkal később választ is adott a kérdésekre: hat év után újra az ATV csapatát erősíti, igaz nem újdonsült műsorával, a Showtime-mal, hanem a már a műsorvezető nevével eggyé vált Frizbivel debütál újra a képernyőkön.

Nagy dobásra készült az ATV, ám a durranás sajnos elmaradt. Bár a meg nem erősített hírek szerint óriási költségvetéssel készülő műsor teljes pompájával indított október 9-én este 21 órakor, mégsem voltak rá kíváncsiak többen, mint az ebben a műsorsávban lévő korábbi ATV-s produkcióra, például a Dumakabaré stand up estjére.

Számokban mérve: a vasárnapi Esti Frizbire a lakosság 4,7 százaléka volt kíváncsi, míg egy korábbi stand up estre 4,5 százalék.

Hiába a hatalmas kampányok és a neves sztárok szívbemarkoló vallomásai, Hajdú nagy dobása ezúttal csúnya bukás lett.

Havas Henrik  sem tudott szó nélkül elmenni  kollégája csúfos kezdése mellett, és nem rejtette véka alá véleményét sem. Elmondta, hogy szerinte Hajdú két dologhoz nem ért: a nőköz és a riporterkedéshez. A reakció sem váratott sokáig magára, a műsorvezető ugyanis Facebook bejegyzésében válaszolt a tévésnek.