Dúl a szerelem? Pal­vin Barbi után jött Budapestre Lewis Ha­mil­ton

Forrás: Instagram/Palvin Barbara -
Pal­vin Barbi Forma-1 Lewis Ha­mil­ton szórakozóhely Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt múlatják az időt?

Barbi tegnap délután posztolta ki a hivatalos Instagram-oldalára, hogy barátnőjével, Stella Maxwell-lel együtt járják Budapest utcáit. Bár a fiatal modell nem írta a kép mellé, hogy milyen ügyben jár nálunk, valószínűleg egy újabb fotózásról van szó. A jelek szerint azonban nem egyedül érkezett a fővárosba. Ahogy korábban megírtuk, Lewis Hamilton nemcsak a Hungaroringen fordult már meg, hanem Budapest utcáin is, akkor is Barbival. Most viszont egy magyar lemezlovas számolt be arról, hogy látta a Forma-1-es pilótát, méghozzá a belváros egyik szórakozóhelyén.

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

"Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, névszerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem ma este megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, 1-1 tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből. 7 óra zenélés után jelenleg fülig érő szájjal tartok haza, hogy kipihenjem ezt a több tekintetben is emlékezetes hétvégét" - írta a fiatal dj. A jelek szerint Barbi és Lewis igen jó kapcsolatban lehetnek, főleg, ha a sztár kifejezetten a magyar lány kedvéért jött el hozzánk.

Hajdú máris reagált Havas beszólására: kemény viszontválaszhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-reagalt-facebookon-havas-henrik-beszolasara-facebookon.htmlHavas Henrik elmondta véleményét újdonsült kollégájáról, Hajdú Péterről. Nem dicsérte túl a Tanár Úr, szerinte a riporterkedéshez és a nőkhöz nem ért a Frizbi műsorvezetője. Nem kellett sokat várni Hajdú Péter válaszára, aki szintén nem finomkodott. TV + SztárokOrigoVége a titkolózásnak: férjnél van, de a lányokat is szereti a sorozatsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-sara-ramirez-a-grace-klinika-sorozat-szinesznoje-biszexualis.htmlNem véletlen, hogy a Grace klinikán is biszexuális doktornőt alakít Sara Ramirez. TV + Sztárok--Ő megteheti? Milliókat bukik Kim Kardashian http://www.life.hu/sztarok/20161010-milliokat-bukik-kim-kardashian-mert-szunetelteti-az-internetes-tevekenysegeit.htmlA pár nappal ezelőtti rablási balhé óta Kim Kardashian élete fenekestül felfordult. TV + Sztárok--Depresszió helyett vadul csücsörít Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20161010-selena-gomez-enekesno-mar-nem-depresszios.htmlNemrég még a depressziós Selena Gomezről szóltak a hírek, ám a jelek szerint a fiatal sztárnak kutya baja sincs. TV + SztárokOrigoAndor Éva: "Azt hittem, hogy a TV2-nél soha többé nem fogok dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20161010-andor-eva-interju-a-tenyek-musorvezetoje-rosszul-viselte-a-kirugast.htmlA Tények műsorvezetője tíz hónap szünet után, tavasszal tért vissza újra a képernyőre. Bár ma már mosolyogva megy be dolgozni, korábban sokat szomorkodott a távozása miatt. TV + SztárokOrigoSingh Viki: "Nem vagyok az a vetkőzős leányzó" http://www.life.hu/sztarok/20161010-singh-viki-elarulta-hogy-mikor-fog-vetkozni-interju-az-enekessel.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös énekesnőt, Singh Vikit faggatta arról, mi a véleménye egy meztelen fotózásról. Bár a sztár nem tartja elitélendőnek a dolgot, mégsem valószínű, hogy a jövőben ledobja a textilt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.