A hírek szerint nemcsak a dögös magyar modell, de a Forma-1 sztárja is Budapesten van. Vajon ma is együtt múlatják az időt?

Barbi tegnap délután posztolta ki a hivatalos Instagram-oldalára, hogy barátnőjével, Stella Maxwell-lel együtt járják Budapest utcáit. Bár a fiatal modell nem írta a kép mellé, hogy milyen ügyben jár nálunk, valószínűleg egy újabb fotózásról van szó. A jelek szerint azonban nem egyedül érkezett a fővárosba. Ahogy korábban megírtuk, Lewis Hamilton nemcsak a Hungaroringen fordult már meg, hanem Budapest utcáin is, akkor is Barbival. Most viszont egy magyar lemezlovas számolt be arról, hogy látta a Forma-1-es pilótát, méghozzá a belváros egyik szórakozóhelyén.  

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

"Nem mindennap adatik meg a lehetőség az ember életében, hogy egy általa nagyra tartott F1-pilótának, névszerint Lewis Hamiltonnak zenéljen, mindenesetre velem ma este megtörtént a Gozsdu Manó Klubban, mi több, 1-1 tracknél még bólogatott is. Közös kép sajnos nem készült, mivel társasággal érkezett, ezért a legkevésbé sem szerettem volna belemászni az intim szférájába, de ez mit sem von le az élményből. 7 óra zenélés után jelenleg fülig érő szájjal tartok haza, hogy kipihenjem ezt a több tekintetben is emlékezetes hétvégét" - írta a fiatal dj. A jelek szerint Barbi és Lewis igen jó kapcsolatban lehetnek, főleg, ha a sztár kifejezetten a magyar lány kedvéért jött el hozzánk.