Duván megerősítik Kim Kardashian védemét. A celebnő páncélozott autóval és fegyveres titkosügynökkökkel védi magát az újabb támadásoktól.

A valóságshow-sztár a párizsi divathét vendége volt, amikor a szállodai szobájában fegyveresek kirabolták. Az elkövetők közel 10 millió euró értékű ékszert zsákmányoltak. A celebet nagyon megviselték a történtek, olyannyira, hogy a megszokott testőrein kívül, egykori titkosügynököket is felfogadott személyes védelmére –írja a TMZ.

Egy Kimhez közálló forrás azt állítja, hogy a celebnő egykori titkosügynököket alkalmazott. A jövőben, pedigkét fegyveres testőr mindenhova elkíséri, és páncélozott autóval fogják szállítani.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

A párizsi rablás után Kim volt CIA ügynökökkel, az Izraeli hadsereg néhány tagjával és a titkosszolgálatnál dolgozó emberekkel is találkozott, míg férje Kanye West két biztonsági cég vezetőjével ült le tárgyalni. A lapnak nyilatkozó forrás szerint a család többi tagjára, így testvérére Khloe Kardashianre is szeretnék kiterjeszteni a védelmet.