A visszavonulást fontolgatta Rio után Szabó Gabi kajakos

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
párkapcsolat visszavonulás szerelem Szabó Gabriella kajak sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Gabriella kajakos attól félt, hogy a sport miatt tönkremegy a párkapcsolata. Mivel nem akarta elveszíteni szerelmét, komolyan elgondolkodott a visszavonuláson.

Nem sok választotta el Szabó Gabit a visszavonulástól. Párjával, Katona Norberttel már öt éve vannak együtt, idén februárban el is jegyezték egymást. Mivel nem könnyű úgy élni, hogy mindent a sportnak rendelnek alá, Gabi a riói olimpia után a visszavonulás fontolgatta. Végül pont a kedvese volt az, aki lebeszélte őt - írja a Blikk.

Az aranyérmes Szabó Gabriella és Kozák Danuta a női kajak párosok 500 méteres versenyének eredményhirdetése után Rioban Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Azt mondta, nem szeretné, ha abbahagynám. Erre úgy reagáltam: ha csak egy százalék kérdőjel is van benne, akkor befejezem. Mert régóta élünk így, mindent az én pályafutásomnak rendelünk alá, s nem szeretném a kapcsolatunkat kockára tenni. Nyilván nehéz úgy közös életet élni, tervezni, hogy az edzőtáborok miatt sokat vagyok távol. Több mint a fél életem Szolnokra koncentrálódik, van, hogy másfél hónapot eltöltök az Egyesült Államokban, de végül úgy döntöttünk, a folytatást választom" - mondta Gabi.

Gabi azt is elmondta, hogy nagyon örül, hogy Danutával újra visszataláltak egymáshoz, és igazából nagyon sajnálta volna, ha pont most szállt volna ki, amikor a legtöbbet tudja kihozni magából.

Gabi edzőt is váltott, Tóth László helyett novembertől Likér Péter készíti fel a kajakost:
"Szükségszerűnek éreztem, hogy váltsak. Kellett egy új ember az életembe, akinek kihívás vagyok, és aki nekem is kihívást jelent."

78 év után újra királyi esküvőt rendeztek Albániábanhttp://www.life.hu/news/20161009-78-ev-utan-ujra-kiralyi-eskuvot-rendeztek-albaniaban-tiranaban.htmlÉpülő mélygarázsba dőlt egy lakóépület Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20161009-epulo-melygarazsba-dolt-egy-lakoepulet-debrecenben-senki-sem-serult-meg.htmlKisiklott egy vonat, sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20161009-kisiklott-egy-vonat-new-yorkban-sokan-megserultek.htmlMegsértették Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20161008-megsertette-a-fina-hosszu-katinkat-masik-uszot-hoztak-ki-a-rovidpalyas-vilagkupaja.html120-szor erőszakolta meg 13 éves áldozatát a brutális pedofilhttp://www.life.hu/news/20161002-120-szor-eroszakolta-meg-13-eves-aldozatat-a-brutalis-pedofil-lee-stuart-curley.htmlÚj, tökéletesen éles felvételek a Teréz körúti robbantórólhttp://www.life.hu/news/20161002-uj-tokeletesen-eles-felvetelek-a-terez-koruti-robbantorol-bolti-kamera-rogzitette.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.