Bill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához?

Egy 30 éves férfi, Danny Williams nem mindennapi kijelentéssel rukkolt elő a nyilvánosság előtt. Állítja, hogy ő Bill Clinton félvér fia, aki az exminiszterelnök és egy prostituált nő titkos frigyének gyümölcse. 

"Az egyetlen fia vagyok, ő pedig az apám. Összetartozunk, muszáj összetartoznunk"- mesélte a férfi.

Forrás: Youtube, AFP

Állítása szerint Clinton és édesanyja évtizedekkel ezelőtt többször létesítettek egymással szexuális kapcsolatot, szám szerint tizenháromszor, amikor az akkori kormányzó Arkansasban járt. A nő azért biztos abban, hogy csak az egykori miniszterelnök lehet az apa, mert elmondása szerint Bill volt az egyetlen fehér férfi akkoriban a kuncsaftjai között.

A fiú szeretné tartani apjával a kapcsolatot, szerinte nem csak külsőleg, de belsőleg is hasonlíthatnak egymásra. Leszámítva a bőrszínüket, a hozzátartozók szerint Danny kiköpött édesapja. Többször próbálkozott már közelebb kerülni apjához, ám a bejárati ajtónál tovább nem jutott, ugyanis két testőr újtát állta.- írja a Daily Mail.

A napokban feltöltött youtube videójában elmondja, hogy annak idején még havi 100 dollár apanázst is kapott édesanyjával Clintontól, ami megszűnt akkor, amikor a férfi miniszterelnök lett.

"Nincs kétségem afelől, hogy én vagyok Bill Clinton fia.- meséli a videóban.- Közdudott volt, Arkansasban mindenki tudta. Bárhová mentem, rám mutattak és azt mondták- Ez Bill Clinton fia. Úgy nézel ki, mint ő. A füled, a szád az állad, a fogaid és az orrod is mind ezt mutatják." - magyarázta a csalódott férfi.

Nagyon elszomorítja, hogy édesapja nem akarja tartani velük a kapcsolatot, gyerekeinek sokszor mutatja a tévében, ki az igazi nagyapjuk.

"Rosszul érzem magam amiért nem akarja elfogadni, hogy létezem, talán a bőrszínem miatt? Ez lehet a baja velem? Néha már az öngyilkosság gondolata is foglakoztatott"- ecsetelte interjújában az eltitkolt frigyből született összetört férfi.

Vajon Hilary Clinton és szavazótábora mit szólnak a kampány időszak alatt kibukott nem mindennapi botrányhoz?