Horgas Eszter 15 év után szakított újságíró kedvesével

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fuvolaművésznő nem fél nemet mondani, ha egy kapcsolat kifullad. Előző házassága - amelyben állítása szerint sokszor bántalmazta őt a férje - megtanította erre. Hiába talált rá azonban a boldogság újságíró kedvese mellett, 15 év után nemrég különváltak útjaik, pedig már az esküvőt is fontolgatták.

Horgas Eszter gyönyörű, és nem utolsó sorban nagyon tehetséges nő, a férfiakkal azonban nincsen szerencséje. Házasságában saját bevallása szerint megtapasztalta a családon belüli erőszakot, a többi között ezért is ért véget kapcsolata Somogyi Istvánnal, akitől két gyermeke van a művésznőnek. Horgas Eszternek azonban sikerült megtalálnia a boldogságot egy újságíró oldalán, akivel egy interjú során ismerkedtek össze, és szerettek nagyon gyorsan egymásba.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A 15 évig tartó kapcsolatnak azonban vége szakadt. Állítólag Horgas Eszter kiadta kedvese útját, besokallt, mert azt érezte, a férfi visszahúzza őt.

Négy hónappal ezelőtt azonban Eszternél betelt a pohár, és véget ért a kapcsolatuk

- írja a Bors. A párhoz közel álló forrás nyilatkozott is a lapnak a művésznőről és arról, mi lehet a különválásuk oka. "Eszter erős nő, aki tudja, hogy mit akar.

Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy bár az erős férfiakhoz vonzódik, de egy idő után, valahogy felülkerekedik rajtuk.

A kitartásával, az elszántságával, a munkában kompromisszumot nem ismerésével, és azzal, hogy soha, de tényleg soha nem keveri össze a magánéletét a munkával. Ő nem az a mezítláb a konyhában tüsténkedő fajta, Eszter egy igazi díva, aki a gyengeséget rosszul kezeli" - mondta az ismerős. A művésznő 4 hónappal ezelőtt szakított kedvesével, akkor már súlyos ellentétek húzódtak közöttük.

A szakítás tényét mindkét fél megerősítette,

azonban nyilatkozni a történtekről egyikük sem akart. Állítólag Eszter egykori párja már törölte is a művésznőt Facebook-ismerősei közül, hogy ne szembesüljön a nélküle megélt boldogságával.

Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--Kínos: Cate Blanchett színésznőt nyilvánosan csalja a férje?http://www.life.hu/sztarok/20161019-kinos-cate-blanchett-szinesznot-nyilvanosan-csalja-a-ferje.htmlCate Blanchett színésznőnek van oka aggodalomra: nemrég kellemetlen képek láttak napvilágot férjéről és egy fiatal színésznőről. Vajon ez csak egy félreérthető helyzet volt, netán a paparazzik buktatták le a csalfa férjet? TV + Sztárok--Ekkor költözik el Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-csobot-adel-es-istenes-bence-elarultak-mikor-koltoznek-nnemetorszagba.htmlAhogy a Life.hu elsőként számolt be róla, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba. A pár most azt is elárulta, hogy mikor teszik át végleg a bázisukat. TV + SztárokOrigoKim Cattrall: a Szex és New York miatt ment tönkre a házasságom!http://www.life.hu/sztarok/20161019-kim-cattrall-szineszno-szerint-a-szex-es-new-york-miatt-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Szex és New York szókimondó szinglije, Samantha Jones megformálója, Kim Cattrall színésznő meglepő őszinteséggel vallott házassága tönkremeneteléről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.