Tom Hanks fia régóta küzd súlyos függőséggel, a világsztár pedig önmagát hibáztatja azért, hogy gyermeke egyre lejjebb csúszik. Egykor ő sem vetette meg a kábítószereket, és a forgatások miatt nagyon keveset van otthon.

Tom Hanks fia 16 éves kora óta küzd drogfüggőséggel, a 26 éves szintén színész Chet be is vallotta, hogy folyamatosan füvezett, ivott, de még a kokaint is kipróbálta. A fiú korábban bevallotta, itt az ideje, hogy segítséget kérjen, mert magától már nem tud leszokni. Tom Hanks magát is hibásnak tartja azért, hogy a fia idáig jutott.

Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Volt idő ugyanis, amikor a sztár is szívesen lazította le magát némi füvescigi segítségével. A forgatások után gyakran nyúlt a tudatmódosítóhoz, de felismerte, hogy egy apa nem tehet ilyet. "Tudtam, hogy nem lehetek felelősségteljes apa, ha ilyeneket teszek. Abba kellett hagynom. Ez nem jó. Nemcsak rám nézve veszélyes, hanem azokra is akiket szeretek" - mondta a világsztár. A hozzá közel álló források szerint pedig a színész saját magát tartja felelősnek fia állapotáért. "A saját vállára helyezte a felelősséget, amiért nem volt elég figyelmes fia korai éveiben. Ehelyett úgy döntött, hogy a karrierjére koncentrál" - mondta az ismerős, aki szerint Chet még mindig nem tudta leküzdeni függőségét, de Tom reméli, hogy hamarosan Chet is felnő és beismeri, hogy ez nem mehet így tovább.