Kemény Dénes veszi át Benedek Tibor helyét?

Forrás: Magyar Vízilabda Szövetség -
Benedek Tibor vízilabda Kemény Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, miszerint Benedek Tibor elhagyja a magyar vízlabda-válogatott szövetségi kapitányi posztját, és januártól már nem ő felel a válogatottért.

Benedek Tibor hirtelen távozása sokakat megdöbbentett. A klasszis elárulta, sokat gondolkozott a döntés előtt, kikérte Kemény Dénes véleményét is a témában. Azóta fontolgatja a dolgot, amióta a válogatott nem szerepelt jól az idei riói olimpián.

Kemény Dénes Forrás: Magyar Vízilabda Szövetség

Október 22-én ül össze a bizottság, hogy eldöntsék, ki kerüljön Benedek helyére. Az sem kizárt, hogy Kemény Dénes elnök újra visszaül a szövetségi kapitányi székbe.

A Bors megkérdezte őt, átvenné-e Benedek helyét, amire a következőt válaszolta:
"Miért is ne? Hiszen eddig három olimpiai bajnoki címet szereztem, tehát 2020 után újra belevágnék. Persze addig rengeteg idő van még hátra."

Breaking! Benedek Tibor lemondott

A Magyar Vizilabda Szövetség hivatalos honlapján néhány perce olvastuk azt a közleményt, melyben a szakma és Benedek Tibor arról tájékoztatja a sportág szerelmeseit, hogy januártól nem ő fogja betölteni a szövetségi kapitány szerepét.

Hetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20161020-hetvenszer-fekudt-le-a-kiskamasszal-a-bebiszitter.htmlHetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter, aki állítása szerint viszonzottan szereti a nála négy évvel fiatalabb tinit. NewsOrigoSzörnyű tömegbaleset történt az M6-os alagútjában: Videó!http://www.life.hu/news/20161015-tomegbalesetet-szimultaltak-szimulaltak-az-m6-os-autopalya-alagutjaban-a-katasztrofavedelmi-es.htmlTöbb autó és busz ütközött össze az M6-os autópálya egyik alagútjában. A balesetnek negyven résztvevője és két halottja volt – a tömegbaleset egy szimulációs gyakorlat részét képezte, melyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezett. NewsOrigoReggeli szájrapuszi a főnöknek: így köszönnek a női dolgozók a munkahelyükönhttp://www.life.hu/news/20161010-egy-kinai-munkahelyen-szajrapuszival-kell-koszonni-a-fonoknek.htmlNagyon szokatlan csapatépítő ötlettel állt elő egy kézműves söröket előállító cég főnöke: minden női alkalmazottnak reggel szájrapuszival kell köszöntenie őt. NewsOrigoMichelle Obama miatt rúgták ki a tanársegédethttp://www.life.hu/news/20161007-a-tanarsegedkent-dolgozo-no-gorillanak-nevezte-michelle-obamat-azonnal-kirugtak.htmlHiába éli utolsó időszakát miniszterelnökként Barack Obama, a tisztelet továbbra is kijár neki és feleségének is. Nem tudta, vagy nem vette ezt figyelembe az a tanársegéd, aki közösségi oldalán gorillának nevezte az elnök feleségét: azonnal kirúgták a munkahelyéről. NewsAFPEltűnt 16 éves lányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20161004-16-eves-fiatal-lanyt-keres-a-rendorseg-aki-szeptember-elejen-tunt-el-egy-intezetbol-azota-sem.htmlEgy eltűnt 16 éves lányt keres a rendőrség, aki szeptember elején tűnt el egy intézetből. Azóta sem adott életjelet magáról. NewsOrigoElhagyhatta az intenzív osztályt a robbantásban megsérült egyik rendőrhttp://www.life.hu/news/20160928-a-szombat-ejjeli-robabntasban-megserult-egyik-rendor-elhagyhatta-az-intenziv-osztalyt.htmlA szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr közül az egyik kijöhetett az intenzív osztályól, mindkettőjük állapota stabil és kielégítő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.