Rubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette....

A hétvégén olvashattuk Rubint Réka közösségi oldalán azt a bejegyzést, amiben Józsi bácsiról, az idős úrról írt. Egy élelmiszerbolt előtt tengeti életét az a kedves, sosem tolakodó és mindenkivel segítőkész bácsi, akivel Réka beszédbe is elegyedett. Józsi bácsi elmesélte élete történetét és azt a szomorú tényt is, hogy már 10 éve nem láthatta édesanyját, pedig életében már csak ez az egyetlen vágya.

Réka hatalmas rajongótábora segítségét kérte, hogy meg tudja találni az idős asszonyt. Facebook-családja – ahogy ő emlegeti – hamar a segítségére sietett, és alig néhány óra leforgása alatt sikerült felkutatni a nénit. A fitneszlady megszervezte a nagy találkozást, amire tegnap sor is került.

Megható képek készültek Józsi bácsi és édesanyja találkozásáról. A idős néni több mint 10 éve nem ölelhette magához szeretett fiát. Réka és a Facebook közössége csodát tett.