Az 53 éves színésznő tervei között egy különleges darab szerepel. A műben egy 62 éves nő, Jutka életét mutatnák be, aki negyedszázada az utcán él.

"Azt éreztem, magányos vagyok, kirekesztettem magam a társadalomból" - mondta Kriszta, aki őszes parókát húzott, szakadt gúnyába bújt, és nyakába vette Budapestet. "Tanítványaim mentek el mellettem úgy, hogy rám se néztek. Igaz, aki megtette, az is hamar elkapta a tekintetét - tette hozzá a művész, aki ezzel szerette volna felmérni, hogyan reagálnak az emberek egy hajléktalanra - írja a Blikk.   

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Fél óráig tartott, míg rászántam magam a kéregetésre. A legközelebbi vécé 180 forintba került, arra koldultam, és egy-két visszautasítás után kaptam egy kétszázast. Később több helyen is próbálkoztam. Egy nyugdíjasklubból azzal küldtek el, hogy nem akarnak fertőzést kapni. Maradt az egyik bevásárlóközpont, oda beengedtek" - mesélte a színésznő, akiről fotók is készültek a "kaland" alatt. 

Oxigénhiánnyal született Szalay Kriszta lánya
A színésznő gyermeke egy orvosi hiba miatt született betegen. A szakemberek nem biztatták az anyukát, azt mondták neki 23 évvel ezelőtt, hogy mondjon le róla, mert úgyis értelmi fogyatékos lesz, és csak öt-hat évet fog élni.