BB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. 

Évit a rehabon látogatta meg régi jó barátja, H. Kornél és a Kiskegyed újságírója - írja a Blikk. Évi jelenleg a kaposvári kórház rehabilitációs intézetében tartózkodik, ahol senki sem háborgatja őt. Ennek ellenére nagyon vágyik már a társaságra. Tudjátok, engem itt nem látogat senki, csak anyám, meg a gyámom. De olyan jó, hogy itt vagytok!  Azóta járok kórházról kórházba, amióta Pesten rosszul lettem. Ennek már jó pár éve. Ebbe az intézetbe azonban csak egy hónappal ezelőtt kerültem. Itt jó, mert mindenki kedves velem. De hogy miért vagyok itt, azt én sem tudom. Emlékszem mindenre a kinti életemből! Emlékszem a második gyerekre is. Jó nagy haja volt."

Forrás: Origo

Évi elmondta azt is, nem igazak a legfrissebb pletykák intézeti szerelméről és leendő esküvőjéről. Ellenben a kinti életre nagyon is készüla Big Brother egykori győztese. 

A nő legjobb barátja, Kornél szerint Évit az bántotta legjobban, hogy le kellett mondania második gyerekéről. "Lehet, hogy valóban nem tudta volna ellátni, de azt sokszor emlegette, hogy állítólag azt mondták neki: addig nem hagyhatja el a kórházat, amíg alá nem írja a lemondó nyilatkozatot.Ő nem akart lemondani a babáról, de a végén beadta a derekát. Soha többé nem tudott semmit a kicsiről. Tulajdonképpen Évinek a hatalmas szíve lett a tragédiája. Mindig kötődni akart valakihez. Olyan emberhez, aki viszont szereti őt. Amikor pedig ezt nem kapta meg, összeomlott. Most pedig senki nincsen, aki felelősséget vállalna érte. Emiatt pedig kérdéses, hogy valaha is kiszabadulhat-e az intézetből."

Évinek egyébként két gyermeke van: Jancsika egy kaposvári fiatalembertől született, akinek időközben egy másik nő szült gyereket, akit végül feleségül is vett. Évi második gyermekét a világra jövetele után örökbe adta, az egykori celeb pedig nem tudta megmondani, ki a gyermek édesapja.