depresszió eltűnt személyek Esztergom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbeesetten keresik az esztergomi kertvárosból eltűnt nőt, aki párja elmondása szerint zavart lelkiállapotú és depressziós. Sajnos ruházatáról és esetleges különleges ismertetőjegyeiről nem adtak információt.

Egy hete, hogy az esztergomi kertvárosi környékről nyomtalanul eltűnt a 29 éves nő, Natasa. Azóta egyáltalán nem hallottak róla szerettei, akik kétségbeesetten keresik a nőt, főként, hogy a párja elmondása szerint meglehetősen zavart lelki állapotban van és depresszióval is küzd.

Különleges ismertetőjegyeiről és ruházatáról nem adtak meg információt, mindössze annyit lehet tudni a 29 éves Natasáról, hogy 160 centiméter magas, körülbelül 80 kg-ot nyom, és sötétbarna a haja. Eltűnését természetesen a rendőrségen is bejelentették, de akinek bármilyen érdemleges információja van az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményeiről, az hívja a rendőrséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.