injekció heroin anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy fiatal anya és annak barátja ellen, a pár ugyanis heroinnal injekciózta a nő gyermekeit, hogy a három kicsi elaludjon. A család egyébként nyomorúságos körülmények között élt, patkányürülékkel volt tele a lakás.

Heroinnal injekciózta gyermekeit az anya és annak barátja Washingtonban. A családra a pár barátja hívta fel a hatóságok figyelmét, mivel az ott uralkodó állapotok már tarthatatlanok voltak. A 24 éves anyának, Ashlee Huttnak három gyermeke volt: egy 6 éves fiú és egy négy-, valamint egy kétéves kislány.

Ashlee Hutt Forrás: Facebook/Ashlee Hutt

A legnagyobb gyermek elárulta a hatóságoknak, hogyan keverte össze esténként az anyja a fehér port vízzel, amit aztán beléjük injekciózott. Otthon csak altatólének hívták a heroint, amit intravénásan adtak a gyerekeknek. Nemcsak az anya, hanem annak 25 éves barátja, Leeroy McIver is rendszeresen kábította a kicsiket.

Egy alkalommal még fojtogatták is őket.

Emellett ráadásul az otthoni körülmények is nyomorúságosak voltak: patkányürülék volt mindenhol a lakásban. A pár mindkét tagja bevallotta, hogy heroinfüggők. Ashlee Hutt és Leeroy McIver ellen is vádat emeltek – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.