Víztartályba zuhant és megfulladt egy 18 hónapos kisfiú

Forrás: Thinkstock -
Kunágota kisfiú fulladás víztartály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi házuk udvarán halt meg egy 18 hónapos kisfiú a Békés megyei Kunágotán. A rendőrség gondoatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.

A kidfiú eddig tisztázatlan körülmények között zuhant bele az udvaron álló, vízzel teli tartályba.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a tragédia okát, körülményeit- írja a Police.hu.

Előzetes letartóztatásban a ceglédi gyerekgyilkos anyahttp://www.life.hu/news/20161103-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-a-cegledi-gyerekgyilkos-anyat.htmlElőzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtök délután azt a nőt, aki vasárnap reggel ceglédi lakásán olyan súlyosan megverte másfél éves kisfiát, hogy már nem lehetett megmenteni a gyerek életét.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA 23 éve eltűnt férfi egy halott nevével kezdett új életethttp://www.life.hu/news/20161103-halott-nevevel-kezdett-uj-eletet-a-23-eve-eltunt-ferfi.html23 év elegendő volt arra, hogy Linda Iseler túltegye magát férje eltűnésén, aki 23 évvel ezelőtt elhagyta őt, és két fiát. Azonban néhány hónappal ezelőtt egy telefonhívás ismét felforgatta a nő életét: kiderült, hogy férje egy halott férfi személyazonosságát felvéve kezdett új életet. News--Kitálalt UFO Zsolti egykori futtatott lányahttp://www.life.hu/news/20161103-ufo-zsolti-altal-futtatott-lany-kitalalt.htmlUFO Zsolti ellen 3 éve tart a büntetőeljárás, ám valószínűleg az egykor általa futtatott lány vallomása a legsúlyosabb az ügyében. Állítólag az egykori zenész kiküldte őt egy svájci bordélyházba, a tulajdonostól pedig részesedést kapott a nő által keresett pénzből. News--Bizarr villantás: Pulcsija alól lóg ki a nő melle - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20161103-villantas-pulcsija-alol-log-ki-a-no-melle.htmlAmikor egy nő melltartó nélkül rohangál, az többnyire beindítja a férfiak fantáziáját, de valószínűleg nem egészen úgy képzelik el, mint ahogy az alábbi videóban látható. News--Fia sírhelyénél gázolták halálra a gyászoló szülőthttp://www.life.hu/news/20161103-fia-sirhelyenel-halalra-gazoltak-a-gyaszolo-apat.htmlA feleségének végig kellett néznie, hogy szeretett férjét elveszíti pontosan azon a helyen, ahol korábban a fia is életét vesztette egy motoros balesetben. Az apa éppen az emlékhelynél gyászolta gyermekét, amikor elgázolták. NewsOrigoKiss László évekkel ezelőtt megerőszakolt egy fiatal lányt- újra vezekelnie kellhttp://www.life.hu/news/20161103-kiss-laszlo-elarulta-hogy-el-a-botranyok-utan.htmlA hatvanas években 20 hónapot ült börtönben Kiss László csoportos nemi erőszakért. Évtizedekkel később, idén áprilisban újra előkerült a bűntette, a kialakult botrány miatt lemondott minden tisztségéről. Kiss Lászlót sokan támadták, de sokan ki is álltak mellette, az viszont biztos, hogy az ítélkezéstől ő sosem fog szabadulni. Elárulta, voltak napok, amikor megfordult a fejében, hogy vajon azt akarják-e az emberek, hogy öngyilkos legyen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.