Zalatnay Sarolta Mokka baleset bordatörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini szörnyű balesetet szenvedett: néhány nappal ezelőtt leesett a lépcsőről, több bordája is eltört.

Zalatnay Cinire rájár a rúd. A közelmúltban egy benzinkúti randalírozás következtében ellopták telefonját, majd néhány napja leesett a lépcsőn és több bordáját is eltörte.

A mai címlapokon viszont az áll, hogy az énekesnő nem mond igazat a balesetével kapcsolatban, szerintük nem szimpla esés következtében sérült meg. A Mokka műsorvezetői felhívták őt, hogy hogylétéről érdeklődjenek. Cini elmesélte, hogy már otthon van, de ápolásra szorul.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nehezen mozog és alig kap levegőt.

Barátnői segítik a mindennapjait, lánya, Niki is azonnal haza akart sietni hozzá, de ő kérte, hogy maradjon csak jelenlegi otthonában és dolgozzon, mert úgysem tudna mit tenni ebben a helyzetben.

Arra a kérdésre pedig, hogy valóban úgy történt-e a baleset, ahogy korábban állította, egyértelműen azt nyilatkozta, hogy minden úgy történt, ahogy mondta és valóban a cipője sarka akadt meg a lépcsőn.

Azoknak pedig, akik rosszindulatúan valótlant spekulálnak, annyit üzent, hogy kívánja nekik, hogy éljék át azt a fájdalmat, amit jelen pillanatban ő él meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.