időjárás-előrejelzés talajmenti fagy időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép, őszi időtől el kell búcsúzni, jön a hideg és még több eső.

Országszerte erősen felhős, borult lesz az ég vasárnap. A délelőtti, kora délutáni órákban kevesebb helyen valószínű csapadék, majd késő délutántól nyugat felől ismét sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra.

Szükség lesz a sapkára, sálra, de még az esernyőre is Forrás: Thinkstock

Sokfelé erős, helyenként viharos déli, délnyugati szél valószínű. Vasárnap késő délutántól a Dunántúlon egyre nagyobb területen a szél északnyugatira fordul, és erős, időnként viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap északon 10-15, délen 15-20 Celsius-fok között várható.

Ami a következő napokat illeti,

el lehet búcsúzni a szép, őszi időtől: helyét a csapadékos, és egyre hűvösebb időjárás veszi át a hét elején.

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint már hétfőn kevesebb napsütés várható, és a nappali legmagasabb hőmérséklet sem lesz több 9 Celsius-foknál.

Kedden és szerdán - a megélénkülő szél mellett - tovább csökken a nappali hőmérséklet, melynek maximuma már csak 8 illetve 5 fok körül várható, csütörtökön hajnalban pedig talajmenti fagyra is kell már számítani. A hét második felétől enyhülés, viszont némileg több csapadék várható.

Tökéletes időzítés: néhány másodperccel a katasztrófa előtt kattintottakhttp://www.life.hu/news/20161104-a-katasztrofak-kitorese-elott-keszitett-pillanatkepek.htmlAkarva nagyon nehéz lett volna megörökíteni éppen azokat a pillanatokat, amik közvetlenül a totális katasztrófa kitörése előtt zajlottak. A szerencsés véletlennek köszönhetően azonban itt egy sor tökéletesen időzített fotó a szerencsétlenség előtti másodpercekről. NewsOrigoFöldrengés volt Békés és Csongrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20161106-bekes-megyeben-es-csongrad-megyeben-is-foldrenges-volt.htmlKisebb földrengés volt a Békés megyei Orosháza és a Csongrád megyei Székkutas térségében.News--Ha nem tudnánk, hogy Adele van a képen, nem biztos, hogy rájönnénkhttp://www.life.hu/news/20161106-adele-enekesno-furcsa-fotot-posztolt-magarol-alig-lehet-raismerni.htmlAz énekesnő egy nagyon furcsa fényképet tett fel magáról Instagram-oldalára. Alig lehet ráismerni. NewsOrigoLövöldözés volt az isztambuli Atatürk reptérenhttp://www.life.hu/news/20161106-torokorszagban-lovoldozes-volt-az-isztambuli-ataturk-repteren.htmlLövések dördültek vasárnap hajnalban az isztambuli Atatürk reptéren, két embert őrizetbe vettek. News--Megvan az 50 ezer like a BGE-s hallgatóknak - Így reagált az egyetemhttp://www.life.hu/news/20161105-megvan-az-50-ezer-like-a-bge-s-hallgatoknak.htmlAhogy megírtuk, komoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk. A hír kapcsán az intérmény sajtóközleményt adott ki. NewsOrigoSúlyos hibát követett el Dani Mathers Playboy-modell: börtönbe mehethttp://www.life.hu/news/20161105-dani-mathers-playboy-modell-testszegyenitessel-es-a-maganelet-megsertesevel-vadoljak.htmlAkár hat hónap börtönbüntetéssel is sújthatják Dani Mathers Playboy-modellt, aki egy edzőtermi fotóval kigúnyolta egy idős nő testét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.