7 ufót vettek videóra a Michigan-tónál

Forrás: Origo -
Michigan videó ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató videó látott napvilágot, amit a Michigan-tónál készítettek. Sokak szerint a felvételen igazi ufókat láthatunk.

Ismeretlenek tettek közzé egy érdekes felvételt, amelyet szeptember 26-án a Michigan-tónál készítettek – számolt be róla a DailyStar. A november 6-án közzétett videón 7 világító gömböcskét látunk áthaladni a tó felett. Az elől haladó gömb alakú objektum nagyobb sebességgel halad, mint a másik hat.

Képünk csak illusztráció Forrás: Origo

Scott C. Waring ufóblogger szerint egy érdekes jelenség, ha az ufók egymást követve haladnak. Természetesen sokan azt gondolják, hogy ezeknek semmi köze az ufókhoz. Ezek inkább lampionok vagy más világítótestek, de semmiképpen sem ufók. A blogger azonban vitába szállt a hitetlenkedőkkel: "A lampionok inkább piros színűek, de ha fehérek is, akkor az aljuk piros kell, hogy legyen. Ezek a tárgyak az égen ráadásul gyorsabban haladtak, mint a szél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.