Nótár Mary várandósan is cigizik: magánéleti gondokkal küzd

Nótár Mary várandós terhes cigizés dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary szeptember végén jelentette be, hogy kisbabát vár. A várandós énekesnő nagyon odafigyel növekvő gyermeke egészségére, de a cigarettáról még nem tudott lemondani. Elárulta, magánéleti gondjai miatt nem tudott még felhagyni káros szenvedélyével.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Nótár Mary lebukott a cigizéssel. Többen is látták, ahogy rágyújt, annak ellenére, hogy körülbelül 3 hónapos terhes. Az énekesnő szeptember végén adott hírt várandósságáról, mindenkit meglepett, hogy azóta még nem sikerült felhagyni a káros szenvedélyével. Sokan felháborodtak, de Nótár Mary szerint ő is csak ember, akinek meg kell küzdenie a mindennapi nehézségekkel.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egy dohányosnak, azt hiszem, nem kell elmagyaráznom, hogy a leszokás nem megy egyik pillanatról a másikra. Így nekem sem" – mondta az énekesnő a Borsnak. Hozzátette, magánéleti gondjai nehezítik a helyzetét.

"Sajnos az életem pont egy olyan szakaszában van, hogy egyik megoldásra váró probléma után már ott is a következő.

Valóban nem sikerült még teljesen megszabadulnom a cigarettától. De minden erőmmel rajta vagyok a leszokáson. A leggyengébb cigit szívom, és abból csak néhány szálat" – vallotta be a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.