Botrány! Az X-Faktorból kizárt énekes nekiment Mata Ricsinek

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Petics Kristóf Mata Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy balhéja volt már Petics Kristófnak, akinek végül agresszív természete lett a veszte: egy verekedés miatt kizárták őt az X-Faktorból, de kiderült, hogy azelőtt még versenytársát, a helyére kerülő Mata Ricsit is meg akarta ütni.

Nem hiába zárták ki az X-Faktorból Petics Kristófot: agresszív viselkedése fosztotta meg őt a karriertől. A korábban aktmodellként is dolgozó énekes összevert egy férfit és lányokat inzultált, majd a rendőrségen éjszakázott. Ellenfele 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt még nagyobb baja is lehet az énekesnek annál, hogy ezzel elszúrta élete egyik legnagyobb lehetőségét, és nem vehet részt a tehetségkutatóban.

Forrás: RTL Klub

A botrány kirobbanása után ugyanis érthető okokból kizárták a versenyből, nemrég pedig újabb balhéjára derült fény: még a táborban összetűzésbe került Mata Ricsivel - írja a Bors. Kristóf egy szóváltás után akarta megütni a fiút, aki természetesen nem állt bele a balhéba. Ricsi valószínűleg ennek a hozzáállásnak is köszönheti, hogy Petics Kristóf helyett ő lehet az, aki álmaiért küzdhet az X-Faktorban!

Magyar művészek, akik az öngyilkosságot választották 1. rész http://www.life.hu/sztarok/20161107-ongyilkos-lett-a-magyar-szinesz-olvaszto-imre-es-latinovits-zoltan.htmlHazánk leghíresebb művészei voltak, akikért egy ország rajongott. Hiába azonban a siker és a csillogás, a magánéleti gondok elől sokan nem tudtak menekülni. Haláluk megrázta a magyar közvéleményt, sőt van olyan színész, akit a mai napig gyászolnak a rajongók. Íme, az elmúlt évek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Jennifer Aniston úszik a boldogságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-jennifer-aniston-azt-mondta-justin-theroux-szamara-az-idealis-pasi.htmlMég hogy válás? Jennifer Aniston a vele készült legfrissebb interjúban csak férjéről, Justin Theroux-ról áradozott. Végre! TV + Sztárok--Sosem volt még ennyire szexi Lea Michele - JLo-tól lopott szelfitippekethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-sosem-volt-meg-ennyire-szexi-lea-michele-jennifer-lopeztol-lopott-szelfitippeket.htmlLea Michele csúcsformában van, ezt pedig ágyban, szexi fehérneműben fetrengve mutatta meg. Kár, hogy a szelfiötlet nem túl egyedi - napokkal előtte JLo lőtt egy megszólalásig hasoló fotót. TV + SztárokOrigoTündéri fotó: Hajós András vigyázott Majka kisfiárahttp://www.life.hu/sztarok/20161107-hajos-andras-majka-kisfiara-oliverre-vigyazott.htmlA vicces és olykor kemény beszólásairól ismert műsorvezető megmutatta, hogy a zord külső érző szívet takar. Hajós András zsűritársa, azaz Majka legkisebbik fiára vigyázott, és úgy tűnik, nagyon jól mulattak kettesben. TV + SztárokOrigoDobó Kata pikáns ajánlatot tett http://www.life.hu/sztarok/20161107-dobo-kata-valotarsak-pikans-ajanlatot-tett-a-dogos-szineszno-lengyel-tamas.htmlA Válótársak legújabb évadában több olyan pikáns jelenet is látható lesz, ami magyar sorozatban eddig még soha. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián megfenyegette Puzsér Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-zambo-krisztian-nem-hagyta-szo-nelkul-puzser-robert-beszolasat-poszt.htmlPuzsér Róbert elindította műsorát a Hír TV-n. A kritikus kijelentések már most botrány okoztak a Facebookon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.