Balogh Eszternek nem volt ideje bizonyítani, hogy helye van a versenyben: első körben kiesett az élő show-ból. A lány nem először éli át ezt a csalódást, már több tehetségkutatóból kültél el, szerinte most a szülei miatt nem jutott tovább.

Már a bekerülése sem volt zökkenőmentes, ugyanis Balogh Esztert nem akarta továbbvinni Gáspár Laci. Igazi dráma alakult ki a műsorban, a versenyző szülei is nekiestek a mentornak, aki végül megváltoztatta döntését, így kerülhetett be Balogh Eszter a mentorházba, majd az élő show-ba, ahonnan első körben esett ki. Nem ez volt az első ilyen csalódás, amit át kellett élnie az énekesnek, ugyanis már korábban is indult tehetségkutatókban. Eszter szerint ezúttal a szülei és Gáspár Laci között történtek miatt nem jutott tovább.

Forrás: Nánási Pál/RTLklub

"Amikor a székes jelenet volt, a szüleim már azt hitték, hogy kiestem, és csak el akarták mondani a véleményüket Lacinak. Felindult állapotban mondtak néhány olyan dolgot, amit nem igazán gondoltak komolyan. Nem tehetek arról ahogy a szüleim viselkedtek, vagy arról, hogy mit mondtak, mivel nem voltam ott, amikor mindez történt. Nem tudtam beleszólni, sem megakadályozni, hogy elmondják a véleményüket! Mint szülők voltak jelen, és csak szerették volna megvédeni a gyereküket! Ez válthatott ki ellenszenvet az emberekből, és sajnos ettől nem tudtak elszakadni" - mondta aBlikknek Eszter.