Fülöp-szigetek Bódi Sylvi szörf utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú út állt Bódi Sylvi előtt, de le kellett küzdenie, hogy eljuthasson egy Fülöp-szigeteki ékszerdobozba, Siargaoba. Minden fáradtságot és rémálmot megért az összes utazással eltöltött nap, a modell csodásan érezte magát a paradicsomi körülmények között.

Rémálmokkal teli utazást tudhatott maga mögött Bódi Sylvi, hogy elérjen álmai szigetére, Siargaora. A Fülöp-szigeteki ékszerdobozba is szörfözés miatt kirándult a modell, de nem kevés erőfeszítésébe került. Napokig utazott, mást sem tett csak repülőtérről repülőtérre vándorolt, ellenőrizte a csomagjait, alig aludt, csak, hogy végre megérkezhessen a mitikusan szép helyre.

A sors azonban nem volt kegyes hozzá, ugyanis hiába volt ott álmai szigetén, a több napos, fárasztó utazás után, az eső nem akart elállni, hogy egy kicsit meglovagolhassa a hullámokat.

A rengeteg csapadék pedig elárasztotta az utakat, ami miatt a közlekedés is igen nehézkessé vált, főleg motorral.

Amikor pedig elállt az eső, akkor meg a szél nem kedvezett a szörfözéshez. Bár ez a sport legutóbb nem kis sérülést okozott a modellnek, Sylvi továbbra is szenvedélyesen szereti, és annak ellenére, hogy nem lovagolhatott annyit a hullámokon, amennyit szeretett volna, a fotói tanulsága szerint csodás napokat töltött a mesebeli szigeten!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.