II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Harry herceg szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II.Erzsébet egyáltalán nem örül Harry és a színésznő kapcsolatának.

A királynő nem nézi jó szemmel Harry és újdonsült barátnője kapcsolatát. A herceg minden lehetőséget megragad, hogy kiálljon kedvese mellett, ám Erzsébet szerint nem fér össze az etikettel, hogy az illető szexi fotósorozatokon szerepeljen. Már pedig Meghannak elég sok ilyen fotója van. A királynő szeretné megóvni családját Hollywoodtól, a pletykáktól és azoktól a nőktől, akik szerinte nem valók közéjük – tudta meg a Headlines & Global News.

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot

Meghan Markle (@meghanmarkle) által közzétett fénykép,

Meghan Markle, a 35 éves amerikai színésznő és a herceg néhány hete kezdett el találkozgatni. Bizonyos források szerint hónapokkal ezelőtt volt az első randevújuk, ám a People magazin beszámolója szerint 2 hónapja alkotnak egy párt.

Forrás: AFP/Marty Melville

Harry mindent elkövet annak érdekében, hogy boldoggá tegye új kedvesét, ugyanis saját bevallása szerint ő maga is rendkívül boldog a színésznővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.