Sokkoló dolog derült ki Harry herceg új kedveséről

Forrás: Instagram/meghanmarkle -
színésznő Meghan Markle sztárok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az várható volt, most minden Harry herceg és új kedvese, Meghan Markle színésznő körül forog. Aki bármit is tud a lányról, az nem rest megszólalni: így tett Meghan féltestvére is. 

A herceg pár hónapja randizik a csinos színésznővel, aki egyébként 3 évvel idősebb Harrynél. Ez azonban cseppet sem zavarja Vilmos öccsét, sőt: bennfenntesek szerint a párocska az eljegyzést tervezgeti. Ám most úgy fest, Meghan féltestvére bezavar az idillbe: a nő érdekes információkat osztott meg a leendő hercegnőről.

Meghan Markle Forrás: Instagram/meghanmarkle

Meghan féltestvére, Samantha Grant azt állítja, húga egy kifejezetten önző, nárcisztikus alkatú ember, aki nem segít a családjának. Apja állítólag szeptemberben csődbe ment, Meghan azonban nem volt ott, hogy segítsen. Grant azt is elmondta, szerinte Harry megdöbbenne, ha megtudná, milyen is a lány valójában. Az 51 éves nő elárulta azt is, húga mindig is hercegnő akart lenni, és már kislányként a hercegi családról szóló híreket, tévéműsorokat kereste, ráadásul mindig gazdag pasikra hajtott.

A két lánytestvér apja Thomas Markle, aki Hollywood egyik legismertebb világítási rendezője. A férfi azonban hatalmas adósságot halmozott fel, és pár hete csődbe is ment. Mexikóba tette át a székhelyét, ám semmiféle címet vagy telefonszámot nem hagyott maga után - csakis adósságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.