Reisz András a szenvedélye miatt nem vállal gyereket

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
szenvedély Reisz András család vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretne gyereket Reisz András, de szerinte ez nem fér össze a szenvedélyével.

Reisz András a vonatok megszállottja. Imád a régi vonatokon utazni, és hallgatni a zakatolásukat, csörömpölésüket. Szereti a régi bőrülések szagát, a karcos ablakokat. Szenvedélye olyan mértékig magával ragadja, hogy vasúti kirándulásai alkalmával hangfelvételt is készít, hogy később újra meghallgathassa kedvencei hangját.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Azt is elárulta Joshi Bharatnak, hogy a legjobban

az borítja ki, ha gyermeksírást kell hallgatnia

a vonaton, mert olyankor nem tud értékes hangfelvételeket készíteni.

„Nem bírom a gyereksírást. A legrosszabb, ami csak létezik, ha utazom a vonaton, felszáll egy kisgyerekes család, és ott sírnak" – mesélte őszintén a meteorológus.

Azt is bevallotta, hogy

szerinte sosem lesz saját kisbabája,

ugyanis a gyereknevelés nem összeegyeztethető a szenvedélyével. Úgy gondolja, szüksége van az életben egy társra, de nem vágyik életfogytig tartó, szoros kapcsolatra.

Antiszociális embernek vallja magát, aki sok esetben szívesebben van egyedül, mint társaságban. Érzelmeit hektikusan kezeli, szélsőségesen éli meg a helyzeteket. Emészti magát a problémák miatt, holott tudja, nem cselekszik helyesen.

„Az a borzasztó, hogy sok mindent tudok magamról, csak nem tudom praktizálni a tudást."

Lajtai Kati kisfia Kinter Oszkár karján pihent az interjú alatthttp://www.life.hu/sztarok/20161110-lajtai-kati-fia-kinter-oszkar-vallan-erezte-jol-magat.htmlLajtai Kati kisfiának nem tetszett az interjú, de Kinter Oszkár kezében jobb belátásra tért a kicsi. TV + Sztárok--Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20161110-azert-akar-gyozni-mata-ricsi-hogy-csaladjan-segitsen.htmlAz X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka. TV + SztárokOrigoJohn Travolta és felesége imádják a szerepjátékokathttp://www.life.hu/sztarok/20161110-john-travolta-egy-gardrobni-jelmezt-hasznal-szerepjatekhoz.htmlJohn Travolta és felesége egy gardróbnyi jelmezzel rendelkeznek, melyeket rendszeresen használnak is... TV + Sztárok--Halott édesapja üzent Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-edesapja-elhunyt-megis-uzent-medveczky-ilonanak.htmlIlona édesapja elképesztő módon üzent lányának, pedig a díva eredetileg keresztanyja érkezésére számított. TV + Sztárok--Gyerekre vágyik Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-bereczki-zoltan-egy-fiu-gyermeket-is-szeretne.htmlCsaládban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne, bár a párkapcsolat egyelőre várat magára... TV + Sztárok--Hódi Pamela végre megmutatta jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-hodi-pamela-eljegyzesi-gyurujevel-pozol-a-facebookon.htmlOktóber végén kérte meg Berki Krisztián szerelme, Pamela kezét. A celebmami azóta is ragyog és lázasan készül az esküvőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.