Stohl Luca apja balesetéről: “Dühös voltam nagyon, és dühös is vagyok”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
ittas vezetés düh Stohl András baleset Stohl Luca megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer okozott felelőtlenül, ittasan balesetet Stohl András, amit lánya nem igazán tud elfelejteni. Luca bevallotta, máig nagyon dühös a történtek miatt.

Stohl Andrásról köztudott, hogy nem is egyszer vétett nagy hibát: börtönbe is került ittasan okozott közúti balesete miatt. Összesen 10 hónapot töltött a rács mögött. Családjának is nagyon nehéz volt megélni ezt az időszakot, legfőként a gyermekeinek. Stohl Luca Joshi Bharat műsorában vallott érzéseiről.

Stohl András lánya, Stohl Luca Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Dühös voltam nagyon, és dühös is vagyok. Én ezt nem tudom igazán elfogadni.

Tudom, hogy ő milyen, hogy ezeket miért csinálja, vagy, hogy miért nem kapcsol be nála a vészfék. De szerintem ilyet nem lehet csinálni,

és én meg is mondtam neki, hogy nem teheted meg, és nem magad miatt, hanem az összes gyereked, a feleséged, az anyukád, a tesóid és az emberek miatt" - árulta el Stohl Luca.

Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Döbbenetes dolgok derültek ki a mulatós királynőről, Nótár Maryrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-notar-mary-enekesno-drogozasrol-meselt-az-is-kiderult-egy-novel-elhet-egyutt.htmlAz énekesnő pár napja jelentette be várandósságát, azóta azonban sokkoló dolgok derültek ki a mulatós zene koronázatlan királynőjéről. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBármit megtesz: önként adott vizeletmintát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160929-brad-pitt-onkent-adott-vizeletmintat-hogy-bizonyitson.htmlBrad Pitt mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. A színész korábban leszögezte, hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, most pedig kiderült: vizeletmintát is adott. TV + Sztárok--Testőrt fogadott zaklatói ellen Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160929-zaklattak-toth-gabit-mar-testort-is-kellett-fogadnia-es-a-rendorsegsegitseget-is-kerte.htmlTóth Gabinak 10 éves pályafutása alatt több zaklatóval is szembe kellett néznie. Sőt még testőrt is kellett fogadnia testi épsége érdekében... TV + SztárokOrigoSztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--El sem hiszed, ki vallott szerelmet Sebestyén Balázsnak http://www.life.hu/sztarok/20160928-sebestyen-balazs-kicsi-oriasok-nezd-ki-vallott-szerelmet-elo-adasban-a-musorvezetonek.htmlA Kicsi Óriások nagyszájú szereplői nem rejtik véka alá a véleményüket, sőt meg is mondják, ami a szívüket nyomja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.