Az RTL Klub A Konyhafőnök negyedik évadának győztese Németh Ádám lett, aki elmesélte, hogy a verseny legelejétől bízott a győzelemben.

Mikor jelentkeztél, eszedbe jutott, hogy elnyered A Konyhafőnök címet? 

Amikor jelentkeztem a műsorba, arra gondolta, hogy ez egy jó kaland, ám amikor megtudtam, hogy adásba kerülök, akkor eldöntöttem, hogy megnyerem és tudatosítottam magamban, hogy mindenképpen győzni szeretnék. A munkáimat projekt alapokon szervezem, így a forgatások időszakára kipörgettem mindent és csak A Konyhafőnökre koncentráltam. Itt nem arra gondolok, hogy a forgatás után receptkönyveket bújtam, hanem amikor hazamentem lazítottam feltöltődtem, hogy másnap ismét a legjobb formámat hozhassam. 

A konyhafőnök két legjobbjaForrás: Unknown

A finálé napján érezted, hogy te leszel a nyerő?

A finálé napján éreztem és elhittem, hogy megnyerhetem. Olyan ételeket vittem az utolsó megmérettetésre, amikben nagyon bíztam. A desszert például saját találmány, én fejlesztetem ki pár éve és éreztem, hogy nyerő lesz.

Márk milyen ellenfélnek bizonyult?

Márk erős ellenfél volt! Ezt a fináléban is éreztem, amikor a zsűri kóstolt, tudtam, hogy fej-fej mellett haladunk. Egyébként mi ketten az utolsó napokban nagyon összehangolódtunk. Együtt ebédeltünk, ugyanazt ettük, az öltözőben is együtt voltunk, zenét hallgattunk, cserélgettük a séfkabátjainkat, lelkileg is egy hullámhosszura kerültünk. Összességében bajtársi küzdelem volt a miénk és nem nevezném harcnak, nem akartuk legyőzni a másikat,csupán a legjobb formánkat akartuk hozni.

Németh ÁdámForrás: Rtl Klub

Mi lesz a nyereményed, a tíz millió forint sorsa?

Az álmom egy kis farm, ahol kecskéket tartok, szőlőt termesztek és bort készítek. Egy elvonuló helyet szeretnék, ahol nyugalom, harmónia és jó levegő vesz körül. Emellett egy gasztronómiával foglalkozó vállalkozáson is gondolkodom,de abba inkább kemény munkát szeretnék fektetni, a nyereményösszegből pedig az álmomat valóra váltani.

Mik a jövőbeni terveid?

A rövid távú tervem, az hogy szeretnék a gasztronómiai világában tevékenykedni. A gasztronómia sok területét megjártam már, és a megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni, vagy mint séf vagy, mint gasztronómiai tanácsadó. A hosszú távú tervem pedig az elvonuló hely, amit természetesen másokkal is szeretnék majd megosztani.