Erre költi nyereményét Németh Ádám, A Konyhafőnök legjobbja

Forrás: Rtl Klub -
nyeremény A konyhafőnök Németh Ádám műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub A Konyhafőnök negyedik évadának győztese Németh Ádám lett, aki elmesélte, hogy a verseny legelejétől bízott a győzelemben.

Mikor jelentkeztél, eszedbe jutott, hogy elnyered A Konyhafőnök címet?

Amikor jelentkeztem a műsorba, arra gondolta, hogy ez egy jó kaland, ám amikor megtudtam, hogy adásba kerülök, akkor eldöntöttem, hogy megnyerem és tudatosítottam magamban, hogy mindenképpen győzni szeretnék. A munkáimat projekt alapokon szervezem, így a forgatások időszakára kipörgettem mindent és csak A Konyhafőnökre koncentráltam. Itt nem arra gondolok, hogy a forgatás után receptkönyveket bújtam, hanem amikor hazamentem lazítottam feltöltődtem, hogy másnap ismét a legjobb formámat hozhassam.

A konyhafőnök két legjobbja Forrás: Unknown

A finálé napján érezted, hogy te leszel a nyerő?

A finálé napján éreztem és elhittem, hogy megnyerhetem. Olyan ételeket vittem az utolsó megmérettetésre, amikben nagyon bíztam. A desszert például saját találmány, én fejlesztetem ki pár éve és éreztem, hogy nyerő lesz.

Márk milyen ellenfélnek bizonyult?

Márk erős ellenfél volt! Ezt a fináléban is éreztem, amikor a zsűri kóstolt, tudtam, hogy fej-fej mellett haladunk. Egyébként mi ketten az utolsó napokban nagyon összehangolódtunk. Együtt ebédeltünk, ugyanazt ettük, az öltözőben is együtt voltunk, zenét hallgattunk, cserélgettük a séfkabátjainkat, lelkileg is egy hullámhosszura kerültünk.

Összességében bajtársi küzdelem volt a miénk és nem nevezném harcnak, nem akartuk legyőzni a másikat,

csupán a legjobb formánkat akartuk hozni.

Németh Ádám Forrás: Rtl Klub

Mi lesz a nyereményed, a tíz millió forint sorsa?

Az álmom egy kis farm, ahol kecskéket tartok, szőlőt termesztek és bort készítek. Egy elvonuló helyet szeretnék, ahol nyugalom, harmónia és jó levegő vesz körül.

Emellett egy gasztronómiával foglalkozó vállalkozáson is gondolkodom,

de abba inkább kemény munkát szeretnék fektetni, a nyereményösszegből pedig az álmomat valóra váltani.

Mik a jövőbeni terveid?

A rövid távú tervem, az hogy szeretnék a gasztronómiai világában tevékenykedni. A gasztronómia sok területét megjártam már, és a megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni, vagy mint séf vagy, mint gasztronómiai tanácsadó. A hosszú távú tervem pedig az elvonuló hely, amit természetesen másokkal is szeretnék majd megosztani.

Ő nyerte a Konyhafőnök legújabb évadát http://www.life.hu/sztarok/20161111-nemeth-adam-nyerte-a-konyhafonok-legujabb-evadat-sirtak-a-zsurik-is.htmlNémeth Ádám és Wirgha Márk bizonyult a legjobbnak idén. A két fiú közül ma este kiderült, ki a legjobb. TV + Sztárok--Egy férfi Kate Middleton életében, akiről szinte semmit nem tudunkhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-james-middleton-mindig-testverei-arnyekaban-elt.htmlKate Middleton közeli kapcsolatban áll egy férfival, akiről eddig alig lehetett hallani. TV + Sztárok--Megható: David Beckham közös fotóval gyászolja nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161111-david-beckham-halott-nagymamajara-emlekezett.htmlSzívszorító fotót tett közzé David Beckham, a rajongói pedig azonnal megvigasztalták a sztárt. Az egykori focista elhunyt nagymamájára emlékezett, aki 3 évvel ezelőtt távozott az élők sorából. "Minden egyes nap hiányzik" - írta a közös képhez. TV + SztárokAFPBéres Alexandra romantikus képet posztolt: 20 éve házasok férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-beres-alexandra-20-eve-hazas-romantikus-foto.htmlBéres Alexandra nem sokszor szokott a magánéletéről beszélni, de minimum évente egyszer, a házassági évfordulójuk alkalmából kivételt tesz. Kereken 20 éve élnek boldog házasságban! Alexandra megható sorokkal emlékezett meg az évfordulójukról. TV + SztárokOrigo Ezt nem hittük volna! Lánykérés a villában!http://www.life.hu/sztarok/20161110-krisztian-feltette-a-nagy-kerdest-micinek-lanykeres-a-villaban.htmlA hetek óta tartó szexorgiák után íme egy újabb döbbenet: Krisztián szerelmet vallott Micinek, majd megkérte a kezét... TV + SztárokOrigoTivy élvezte, hogy élő adásban volt: Lassan szülte meg, kit visz párbajra!http://www.life.hu/sztarok/20161109-valovilag-8-vv-tivy-vv-krisztiant-viszi-ki-parbajozni-de-nagyon-lassan-nyogte-ki.html"Azon gondolkoztam, hogyha Tivy közszereplő, akkor én mi vagyok" - így reagált Istenes Bence, miután Tivy közölte Ginával, hogy míg ő közszereplő, addig a lány egy senki. Ezzel épp azt próbálta "marketingelni", hogy nincs esélye ellene.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.