A legaktuálisabb kérdés a villában, hogy vajon Soma pénisze nagy, vagy kicsi. Sajnos azt a lányt, aki erről biztosan tudna nyilatkozni, már nem tudják megkérdezni. Evelin ugyanis már kiesett a játékból, a sok mocskos éjszaka ellenére.

18-19 centi: ezt állítja Soma a saját méreteiről, de ezt nagyon kevesek hajlandóak elhinni neki. Zsolti szó szerint azzal vádolta meg a fiút, hogy hazudik. Sajnos az egyetlen ember, aki biztosat tudott volna mondani a fiú péniszéről, az kiesett. Evelinnel rengeteg forró éjszakájuk volt együtt, de a lányt még ez sem tudta benntartani. Így aztán kénytelenek a villalakók elhinni, amit Soma mond, bár Zsoltinak volt egy jobb ötlete.

VV Soma méreteiről vitatkoznak a villábanForrás: Facebook/VV Soma

A fiút nem hagyta nyugodni, hogy Soma összevissza hazudik a méreteiről, ezért egy meghökkentő javaslattal állt elő. "Mérjük össze" - vetette fel a villalakó, de Soma nem nagyon hajlott az ötletre. Vivi persze egyből felajánlotta, hogy megnézi mindkét fiú férfiasságát, de ezt sem valósították meg, így aztán maradt az egymásra ígérgetés.