Sylvester Stallone három lánya lesz Miss Golden Globe

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Miss Golden Globe Golden Globe-díj Sylvester Stallone díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone mindhárom lánya, Sophia, Sistine és Scarlet is Miss Golden Globe lesz januárban a 74. Golden Globe díjkiosztó gálán.

A Golden Globe-díjak átadásának ceremóniáján hagyományosan egy-egy sztár gyermeke tölti be a díjak átadásában segédkező Miss Golden Globe szerepét. A díjkiosztót szervező egyesület, a Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) csütörtökön jelentette be, hogy ezúttal az akciósztár lányait kérték fel.

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin és középen a lányok: Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone Forrás: AFP/Valerie Macon


A The Hollywood Reporter beszámolója szerint ez az első alkalom, hogy három Miss Golden Globe is színpadra lép. Korábban Corinne Foxx, Jamie Foxx lánya, Greer Grammer, Kelsey Grammer lánya, Sosie Bacon, Kevin Bacon lánya és Francesca Eastwood, Clint Eastwood lánya is betöltötte a reprezentatív szerepet. Lorenzo Soria, a HFPA elnöke kiemelte, hogy a Stallone-lányok mindegyike kiemelkedően sikeres valamilyen téren, a tanulásban, a sportban vagy modellként.

A Golden Globe-gálát 2017. január 8-án rendezik meg a hollywoodi Beverly Hilton Hotelben. A műsor házigazdája Jimmy Fallon lesz. A ceremónián Meryl Streepet a Cecil B. DeMille-életműdíjjal tüntetik ki.

Stohl Luca: "Nem gondoltam, hogy sikerrel járhatok"http://www.life.hu/sztarok/20161110-stohl-andras-lanya-stohl-luca-musorvezetokent-probalja-ki-magat.htmlA TV2 csoport meghívására Stohl Buci lánya, az amúgy táncművész és az 50 tehetséges magyar közé is beválasztott Luca idén ősztől műsorvezetőként debütál. A 24 éves lány meghívásos casting után kapta meg ezt a lehetőséget. A Life.hu-nak elárulta, milyen volt felnőni egy országosan ismert színész lányaként, de azt is megtudhattuk tőle, mi a véleménye a bulvársajtóról. TV + Sztárok--Erre költi nyereményét Németh Ádám, A Konyhafőnök legjobbja http://www.life.hu/sztarok/20161111-a-konyhafonok-nemeth-adam-nyert-az-almait-szeretne-megvalositani-a-fiatal-szakacs.htmlAz RTL Klub A Konyhafőnök negyedik évadának győztese Németh Ádám lett, aki elmesélte, hogy a verseny legelejétől bízott a győzelemben. TV + Sztárok--Újabb babát jósoltak Czippán Anettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-kisbabat-josoltak-czippan-anett-musorvezetonek.htmlÚjra anya lesz a népszerű műsrovezető? TV + Sztárok--Extrém próbatételen estek át a Miss Universe lányaihttp://www.life.hu/sztarok/20161111-o-lett-a-legextremebb-lany-miss-universe-hungary-ime-vajna-timi-versenyzoi.htmlVajna Timi ebben az évben sem okozott csalódást, hiszen a legszebb hölgyeket sikerült kiválasztania. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy nézett ki Melania Trump, mielőtt szétműttette az arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20161111-melania-trump-rengeteg-plasztikai-muteten-esett-at.htmlAz újdonsült First Lady nem veti meg a különféle szépészeti beavatkozásokat. TV + Sztárok--Vége a szerelemnek: 18 hónap után szakított Bella Hadid kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-18-honap-utan-szakitott-bella-hadid-es-kedvese.htmlTöbb mint egy évig alkotott egy párt Bella Hadid és a The Weeknd, de sajnos a kapcsolatuk zátonyra futott. Nem volt ideje egymásra a fiataloknak, de még mindig szeretik egymást, ezért azt tervezik, hogy a barátság megmarad köztük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.