Sylvester Stallone mindhárom lánya, Sophia, Sistine és Scarlet is Miss Golden Globe lesz januárban a 74. Golden Globe díjkiosztó gálán.

A Golden Globe-díjak átadásának ceremóniáján hagyományosan egy-egy sztár gyermeke tölti be a díjak átadásában segédkező Miss Golden Globe szerepét. A díjkiosztót szervező egyesület, a Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) csütörtökön jelentette be, hogy ezúttal az akciósztár lányait kérték fel.
 

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin és középen a lányok: Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia StalloneForrás: AFP/Valerie Macon


A The Hollywood Reporter beszámolója szerint ez az első alkalom, hogy három Miss Golden Globe is színpadra lép. Korábban Corinne Foxx, Jamie Foxx lánya, Greer Grammer, Kelsey Grammer lánya, Sosie Bacon, Kevin Bacon lánya és Francesca Eastwood, Clint Eastwood lánya is betöltötte a reprezentatív szerepet. Lorenzo Soria, a HFPA elnöke kiemelte, hogy a Stallone-lányok mindegyike kiemelkedően sikeres valamilyen téren, a tanulásban, a sportban vagy modellként.

A Golden Globe-gálát 2017. január 8-án rendezik meg a hollywoodi Beverly Hilton Hotelben. A műsor házigazdája Jimmy Fallon lesz. A ceremónián Meryl Streepet a Cecil B. DeMille-életműdíjjal tüntetik ki.