Halálosan megfenyegették Harry herceg barátnőjét

Forrás: AFP -
veszély fenyegetés Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle nem teljesen tudja élvezni, hogy egy herceg a párja. A kapcsolat nyilvánossága óta több támadás is érte. 

A brit királyi család egyik legjóképűbb tagja nemrég egy közleményben erősítette meg, hogy valóban egy párt alkotnak Meghan Markle amerikai színésznővel. Az öröm azonban nem tarthatott sokáig, hiszen a hír "kirobbanása" után a csinos modell azonnal a támadások középpontjába került. Bár nem ez az egyetlen dolog, ami miatt sokan bántanák Meghant - írja a Mirror.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP

A csinos színésznő a Briliáns elmék című sorozatban alakította Rachel Zane-t, aki megcsalja a barátját. A nézők az adás után fenyegető üzeneteket kezdtek el küldözgetni neki, mellyel igencsak megijesztették a sztárt. "Meg akartak ölni. Nem Rachel-t, hanem engem! Nem gondoltam volna, hogy létezik ennyi késsel és fegyverrel hadonászó jel" - mondta egy interjúban a híresség.

Így néz ki meztelenül Harry herceg barátnője, Meghan Markle

Pár nap telt el azóta, hogy Harry herceg hivatalos közleményben jelentett be, hogy egy párt alkot Meghan Markle színésznővel. Azóta mindenki a színésznő után kutat, és a Mirrornál találtak is valamit a szemfüles újságírók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.