Így néz ki meztelenül Harry herceg barátnője, Meghan Markle

Forrás: AFP -
jelenet meztelen Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezzel biztosan nem számoltak a Kensington palotában...

Pár nap telt el azóta, hogy Harry herceg hivatalos közleményben jelentett be, hogy egy párt alkot Meghan Markle színésznővel. Azóta mindenki a színésznő után kutat, és a Mirrornál találtak is valamit a szemfüles újságírók.

Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő Forrás: AFP

Nem mintha olyan nagyon kellett volna keresni, a meztelen jelenet ugyani a Suits című sorozat harmadik évadának egyik részében volt látható. Meghan intim testrészeit ugyan nem lehet látni, az azonban egyértelmű, hogy bugyi és melltartó nélkül bújt ágyba egyik kollégájával, aki szerepe szerint a lány pasija. Ennek megfelelően alaposan végig is simogatja Markle kisasszony testét.

Ami a filmek világában teljesen normális, az nem számít annak az angol királyi család háza táján. A pletykák szerint Erzsébet királynő amúgy sem boldog ettől a kapcsolattól, de mi lesz ezután?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.