A világbajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta alig tudunk valamit az egészségi állapotáról. 

Vasárnap este beindult a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher Facebook- és Instagram-oldala. A posztok láttán sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ki teszi közzé a bejegyzéseket. Erre hamar választ kaptak: a közösségi oldalakat Schumi me­nedzsmentje indította el, amit egy rövid írással meg is indokoltak. "Köszöntünk Michael táborában! Mint tudjátok, Michael 1994. november 13-án Adelaide-ben igencsak izgalmas pillanatokat élt át, amikor ott állt a pálya szélén a kerítésbe kapaszkodva, mit sem tudva arról, hogy világbajnok lett-e, vagy sem." 

Michael SchumacherForrás: DPPI media/Francois Flamand

Bár ezzel semmi újat nem árultak el a rajongóknak, az oldalakat így is 1 millió 400 ezren kezdték el követni. A 2013 decemberében életveszélyes síbalesetet szenvedő Michael Schumacher állapotáról továbbra sem lehet biztosat tudni, a családja ugyanis a magánélet védelmének jogára hivatkozva nem ad ki róla információt. 

Massa meglátogatta Schumachert - Megviselte a látvány
Felipe Massa úgy tartja, hogy Schumacher és Alonso voltak a legnagyobb riválisai a pályafutása során. Elllenfelek azonban csak a pályán voltak, a versenyzőket jó barátság köti össze.