Nika megmutatta új barátját: íme ő!

Forrás: Instagram/VeresMónikaOfficial -
Nika sztárok énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas, huncut mosoly és egy cuki fotó: a csodás hangú magyar énekesnő, Nika megmutatta új barátját a rajongóinak. 

"Új kisbarátom lett" - írta a legutóbbi, a képmegosztó oldalára feltöltött képéhez Veres Mónika, azaz Nika. Az énekesnő egy édes őzikével fotózkodott egy mesés havas tájon, méghozzá Galyatetőn. Irigykedünk is a magyar sztárra, hiszen gyönyörű helyen élvezi a tél kezdetét!

Nika Forrás: Instagram/VeresMónikaOfficial

Nika egyébként remek formában van az utóbbi időben, persze ezért tesz, nem is keveset. Korábban itt mesélt nekünk edzés és életmódtippjeiről.

Nemcsak itthon, de a szomszédos országokban is vannak szebbnél szebb helyek, ahol bizony el lehet tölteni egy hosszú hétvégét. Pláne télen, amikor a hatalmas hó még sokkal szebbé teszi a lányványt. Hogy hová érdemes kirándulni, vagy egy wellnesshétvégére elutazni? Itt összeszedtük kedven téli üdülőhelyeinket!

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Csobot Adél pattogással őrzi meg csodás alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-csobot-adel-ujra-sportolni-kezdett.htmlAz Instagram oldalán láthatjuk Csobot Adélt, miközben egy rózsaszín gumilabdán ugrál. Az énekesnő láthatóan kirobbanó formában van. TV + SztárokOrigoMeglepetés! Eljegyezték Pixie Lottothttp://www.life.hu/sztarok/20161114-pixie-lott-menyasszony-lett-eljegyezte-a-pasija.htmlSzuper hírrel kezdte a hetet Pixie Lott: kedvese eljegyezte a 25 éves celeblányt.TV + SztárokOrigoÖrülhetnek a lányok: szingli az X-Faktoros Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161114-az-x-faktoros-dmitrij-gorbunov-szakitott-szerelmevel-ujra-szingli.htmlDmitrij Gorbunov, az X-Faktor újdonsült szívtiprója 4 év párkapcsolat után szakított kedvesével. Eddig is körülzsongták a rajongó lányok, ezek után pedig biztosan szétszedik majd a szingli sztárt.TV + Sztárok--Halálosan megfenyegették Harry herceg barátnőjét http://www.life.hu/sztarok/20161114-meghan-markle-halalos-veszelyben-harry-herceg-csinos-baratnoje-szenved.htmlMeghan Markle nem teljesen tudja élvezni, hogy egy herceg a párja. A kapcsolat nyilvánossága óta több támadás is érte. TV + Sztárok--Aggasztóan viselkedik Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20161114-weisz-fanni-teljesen-eltunt-a-vilag-szeme-elol.htmlWeisz Fanni viselkedése 180 fokos fordulatot vett, sokan aggódnak érte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.