Weisz Fanni viselkedése 180 fokos fordulatot vett, sokan aggódnak érte.

Már több hónapja nem jelent meg nyilvánosan, és semmilyen hírt sem hallhattunk Weisz Fanniról az elmúlt időszakban. Telefonszáma vélhetőleg megváltozott, mert csak kedvese, Péter mobilján sikerült kapcsolatba lépni az egykori szépségkirálynővel – írja a Bors.

A napilap interjút szeretett volna készíteni a szerelmesekkel, de nem kizárólag párkapcsolati, hanem egyéb távlati tervekkel kapcsolatban is. Az első beszélgetés alkalmával Fanni kedvese, Péter nagyon nyitottan és pozitívan állt az interjúhoz, úgy tűnt, semmi akadálya a cikk elkészítésének.

Weisz Fanni: "Az én világom a csend"Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Persze, ezt majd tolmácsolom Fanni felé. Én végül is a füle vagyok, ő majd eldönti, hogy mit szeretne, hogy szeretne” – mondta lelkesen a férfi.

Ám mikor a férfi megtudta, hogy Fanni édesanyja, Ágnes is részt venne az interjún, teljesen megváltozott a reakciója. Hiába minden szervezés és addigi egyeztetés, Péter határozottan próbált kihátrálni a közös interjú alól.

„Na, most isten igazából, mi külön utakon járunk Fanni édesanyjával kapcsolatban” – hangzott el Pétertől.

A kérdésre, hogy mi legyen az interjúval, egyszerűen kijelentette: „Akkor inkább nem!”

Ágnes, a modell édesanyja nagyon boldog volt az interjú hallatán, mert elmondása szerint, mióta Fanni és Péter együtt vannak, nagyon keveset hall a lányáról. A 27 éves szépség több ismerőse is azt állítja, nem nagyon tudnak vele kapcsolatba lépni már egy ideje, csak reménykednek, hogy jól van.