Egyre többet mesél kapcsolatáról Várkonyi Andrea, az utóbbi időben sok minden kiderült még az intim életéről is. A műsorvezető újabb részleteket osztott meg arról, hogyan élik az életüket, ami sokban különbözik a hagyományostól. Nincsenek közös kasszán Bochkor Gáborral, és Várkonyi Andrea sokszor utazik magányosan, mert erre van szüksége!

Egy évtizede alkot boldog párt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, bár kapcsolatuk sok ponton eltér a hagyományostól. Meglehet azonban, hogy éppen emiatt lehet olyan harmonikus az életük, ugyanis tiszteletben tartják egymás személyiségét és kívánságait. Várkonyi Andreának például szüksége van a magányos elvonulásra, amit minden évben meg is tesz, hogy feltöltődjön.

Várkonyi Andrea nincs közös kasszán Bochkor GáborralFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nekem rettenetesen fontos, megzabolázhatatlan vagyok ilyen tekintetben" - mesélte Várkonyi Andrea Joshi Bharatnak. Jó messzire elutazik, hogy megkapja a minőségi énidejét. Nem tartja magát emiatt rossz anyának, vagy rossz társnak, mert teljesen kicserélve ér haza, ami szerinte a családjának is jobb. Várkonyi Andrea azt is elárulta, miben tér még el a kapcsolatuk: nincsenek közös kasszán."Mi nem titkoljuk azt, hogy külön kasszán vagyunk, de ezt nem sarkalatosan kell elképzelni. (...) Én utálnám azt, hogy ha nekünk ilyen közös vödör lenne, és akkor mondjuk én veszek egy csizmát, és akkor nekem ott sunnyognom kéne, vagy el kéne számolnom" - árulta el a műsorvezető. Leszögezte, hogy nekik külön bankszámlájuk van, de nem írogatják fel a kiadásokat, egyszer egyikük, másszor a másik fizet.