Válságos helyzetben segített Bereczkinek a Sztárban Sztár

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán válság Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér a Sztárban sztár, a TV2 egyik legszórakoztatóbb műsora. Bereczki Zoltán, az első széria győzteseként átérzi a versenyzők helyzetét, bár neki sokkal többet adott az a műsor a puszta győzelemnél. Válságos helyzetében sokat segített rajta a produkció.

Zsűriként hétről hétre értékeli a versenyzők teljesítményét Bereczki Zoltán a Sztárban Sztár című műsorban. Ő pontosan tudja, hogy min mennek keresztül a versenyzők, hiszen egykor ő is megmutatta tudását, és ő lett annak a szériának a győztese. Számára a műsor akkor többet jelentett puszta szereplésnél és megmérettetésnél. Válságos helyzetében segített rajta nagyon sokat a produkció.

Bereczki Zoltánnak segített a Sztárban Sztár Fotó: Mudra László - Origo

"A Sztárban Sztár idején a karrierem és a magánéletem is nagy változásokon ment át. Azt hiszem időben még nincs is annyira távol tőlem az az időszak, hogy hideg fejjel végig tudjam gondolni, mit kaptam a műsortól.

Évek múlva már talán jobban látom majd, mit jelentett akkor nekem az, hogy egy válságos, nehéz helyzetben annyi figyelmet, szeretetet kaptam

a rajongóktól és hogyan hatott a szólókarrieremre az a pluszismertség, amit a műsor kapcsán szereztem" - mondta a Best Magazinnak Bereczki Zoli, aki korábban arról is vallott, hogy családra és tartós kapcsolatra vágyik.

Bereczki Zoltán bemutatta új társát

Mindig dolgozik valamin Bereczki Zoltán, ezért nem csoda, ha a forgatásokon ismerkedik, és ott talál barátra. Legújabb "kapcsolatát" rajongóinak is megmutatta! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.