Törőcsik Mari a hamarosan megjelenő könyvében szerelmeiről, házasságairól és viszonyairól is őszintén vall. Elárulta, hogy Bodrogi Gyulával nyitott házasságban éltek, és sosem haragudtak egymásra a szeretőik miatt. Ezt az egykori férj is megerősítette, valamint elmesélte válóperük történetét, ami életükhöz hasonlóan nem volt szokványos.

Meglepő őszinteséggel számolt be Törőcsik Mari a hamarosan megjelenő könyvében szerelmeiről és viszonyairól. Elárulta, hogy Bodrogi Gyulával 9 évig voltak házasok, de ez idő alatt mindkettejüknek mindig volt szeretőjük. Nem csináltak problémát a futó kalandokból, amíg nem jött az életükbe egy olyan, aki már több volt ennél.

Bodrogi Gyula is bevallotta, mindig volt valakije a házassága alattFotó: Dudás Szabolcs/Origo

"Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kalandjaink voltak. Egy éjszaka, és kész. Aztán jött Voith Ági" - számolt be az esetről Törőcsik Mari, amit Bodrogi Gyula is megerősített. "De akkor sem voltunk haragban egymással" - mondta a Nemzet Színésze a Blikknek. "Mari őszinte megfogalmazását helytállónak tartom. Kilenc évig tartó házasságunk alatt nekem is szinte mindig volt valakim, akárcsak neki, majd jött Ági, de ekkor már Mari és Géza között is több volt futó kalandnál" - tette hozzá Bodrogi Gyula, majd elmesélte a nem mindennapi válóperük történetét. "A Markó utcai válóperes tárgyalásunkon szívből kacagtunk, mert az ülnök a közös tanút, Pethes Gyuri barátunkat hívta be helyettem. Azt hitte, ő a férj, mert a másik padon ült. Mi meg szinte össze voltunk bújva Marival, és egymás szájából vettük ki a szót. Sosem felejtem, ahogy Gyuri vörös fejjel rohant ki a teremből, azt kiáltva: 'Gyula, menj be gyorsan, mert Marit tőlem akarják elválasztani!'" - emlékezett vissza a színművész. Bodrogi Gyula és Voith Ági házassága is véget ért már, de érdekes módon ők nem váltak el egymástól. 34 éve békésen szétköltöztek, de hivatalosan még most is házasok.