Felrobbant az internet a tornázó fiú videójától

torna Facebook videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrei González Mercado videóját közel tíz millió ember nézte már meg a közösségi oldalán. 

A fiatal tornász bejegyzése kevesebb mint egy hete került fel a Facebookra, de már most igazi szenzáció vált belőle. A videón azt látni, ahogy a kissé tulsúlyos Andrei egy elképesztő mutatványt csinál, majd az őt néző fiúk "elájulnak" a produkció láttán. A felvétel valószínűleg azért nyerte el ennyire a netezők tetszését, mert a tornász a képeken igencsak testes, így nem gondolnák, hogy ilyen dolgokra képes.

/1203/A_h_t2012331153731A haja miatt kellett meghalnia a 16 éves fiúnak http://www.life.hu/news/20161117-megoltek-a-16-eves-fiut-mert-osszetevesztettek-valakivel-a-haja-miatt-halt-meg.htmlLewis Dunne még ma is élhetne, ha nem hasonlított volna annyira egy másik emberre. News--Gyárfás Tamás nem mond le, viszont elképesztő ajánlatot tett Hosszú Katinkának http://www.life.hu/news/20161116-gyarfas-tamas-nem-akar-lemondani-de-tett-egy-ajanlatot-hosszu-katinkanak.htmlA világklasszis úszónő egy nem mindennapi Facebook-üzenetben tette közzé a véleményét még tegnap, miszerint Gyárfás Tamásnak le kellene mondania. A válasz nem váratott sokat magára, ám valószínűleg a sportoló nem ilyen közleményre számított. News--Ketrecbe akarta zárni a lányt, amiért az nem akart többet szexelni velehttp://www.life.hu/news/20161116-csak-a-szerencsen-mulott-hogy-ne-eljen-elete-vegeig-ketrecben.htmlHajszálon múlt a fiatal nő sorsa: egykori párja ketrecbe akarta zárni egész életére, amiért nem volt hajlandó többet szexelni vele. News--Egy szeme van az indiai küklopsz kecskénekhttp://www.life.hu/news/20161115-a-kis-borju-egy-szemmel-erkezett-a-vilagra.htmlIndiában, Perundurai-ban született egy egyszemű kecske. News--Nemi erőszakkal gyanúsítják a tehetségkutatóban feltűnt magyar énekesthttp://www.life.hu/news/20161114-nemi-eroszakkal-gyanusitjak-a-ket-tehetsegkutatoban-feltunt-ferfi.htmlA Hungary's Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekest azzal gyanúsítják, hogy társával együtt megerőszakolt egy fiatal nőt. Szabadlábon védekezhetnek a feltételezett elkövetők. News--81 éves férfival szexelt egy 14 éves lány http://www.life.hu/news/20161114-fiatal-lany-szexelt-egy-81-eves-ferfival.htmlA fiatal lány pénzért cserébe rendszeresen ágyba bújt az idős férfival, de nem magának kereste a pénzt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.