Itt folytatják a Class FM műsorvezetői

Forrás: Sláger FM -
műsorvezető Abaházi Csaba Class FM Vágó Piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vágó Piros és Abaházi Csaba november 21-től új rádiónál folytatja, méghozzá egy új reggeli műsorban a Sláger FM csatornáján. 

A 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók a műsorvezetők. A Class FM korábbi sztárjai a jelek szerint a távozás mellett döntöttek, méghozzá a Morning Show botránya után - írja a Blikk.

Vágó Piros és Abaházi Csaba Forrás: Sláger FM

"A reggeli műsor egy rádióban mindig a szakma csúcsa. Soha életemben nem volt még lehetőségem ebben a műfajban kipróbálni magam. Voltam ugyan hétvégi reggeles még a Danubiusban, de hogy ekkora felelősség legyen a vállamon és ekkora lehetőséget kapjak az élettől, hogy reggeli műsort készíthessek, ráadásul Vágó Pirossal, az már tényleg a visszautasíthatatlan ajánlat tipikus esete volt" - mondta a lapnak Abaházi Csaba.

Sebestyén Balázs: "Hazugság a Class FM sajtóközleménye"

Az elmúlt napokban több botrány is kirobbant a Morning Show háza táján. Sebestyén Balázs szerint kamu sajtóközleményt kapott a sajtó a Class FM-től, ugyanis semmi sem igaz az abban foglaltakból, emellett hozzátette, hogy a továbbiakban nem hajlandó együtt dolgozni a csatornával. A jövőről egyelőre képlékeny a műsorvezető szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.